Binnenkijker: Inspiratie kinderkamers van Livia & Sue

 

&SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl

Binnenkijker en kinderkamers… ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen. Vandaag als vanouds weer eens een binnenkijker in de geweldige kinderkamers van de zusjes Livia en Sue.

De mama van de meisjes, Kirsten volg ik al vanaf het begin op Instagram. Ik hou van haar stijl: Een combinatie van fris (wit) licht, maar wel met contrast door gebruik van een beetje kleur en zwart. Leuke originele details en accessoires: nieuw en vintage, gecombineerd met natuurlijke materialen die zorgen voor een gezellige en sfeervolle balans.

Kirsten over het kamertje van Livia (bijna 4 jaar)

Persoonlijk vind ik de mix van vintage en modern heel erg leuk, wat je ook duidelijk terug ziet in het kamertje van Livia. Sinds mijn zwangerschap van mijn tweede dochter Sue heb ik echt iets met roze, vandaar dat ik de muren in Livia haar kamertje poederroze schilderde. Ik gebruikte de oude keukenkast van mijn opa als kledingkast en op de muur zit de muursticker ‘Meisje Noor van June Interiors. (**&SUUS: Zie meer op blog van &SUUS voor vtwonen, klik hier)

Ik ben ook ontzettend gek op behang en prints, deze geven de kamer net iets extra’s en persoonlijks.

Livia begint mijn enthousiasme al vaak over te nemen en kan net zoals ik ontzettend blij zijn met een klein spiegeltje. De spiegeltjes op haar kamertje zijn van het merk Rice. Aan de dubbele bureautjes van IKEA zit ze vaak te kleuren, boven het moderne bureautje heb ik weer een vintage touch toegevoegd doormiddel van de draadplanken. Het zwarte spijlen bed (ook van IKEA) en de cactussen geven een stoere touch aan de frisse, lieve meisjes kamer.

&SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl &SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl


&SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl &SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl

 

Kirsten over kamertje Sue (1 jaar)

De kamer met stipjes is van Sue (1 jaar). Ik ga heel erg af op wat ik leuk vind en denk daar niet altijd lang over na. Het stipjes behang was een impuls en ik vind het leuk staan. Roze details zie je ook daar weer in de kamer. En vintage (bureautje en stoel) scoor ik meestal via marktplaats. Basis altijd wit, houdt het rustig en kun je overal mee combineren (tip 😉 Ik ben heel erg gek op kleedjes, kleed van Sue is van Sissy-boy, gelijk mijn favoriete winkel. De spiegeltjes in de kamers zijn van Rice, via Noah’s een superleuke kledingwinkel in Utrecht met ook leuke accessoires. Daarnaast ben ik gek op planten dus ook die zie je in de kinderkamers terug.

Ik vind teveel leuk en wissel dan ook regelmatig. Dat vind ik niet erg omdat ik het gewoon super leuk vind om met interieur bezig te zijn.

&SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl &SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl &SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl &SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl &SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl &SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl &SUUS | Binnenkijker | Kinderkamers | www.ensuus.nl

Bedankt!

Bedankt Kirsten voor deze leuke binnenkijker! Ik blijf je met veel plezier volgen. Wil je ook meer van Kirsten haar huis zien? Je kunt haar hier vinden op Instagram. Meer binnenkijkers vind je hier en voor nog meer kinderkamer inspiratie kun je hier klikken.

 

3 Comments

 1. S 11 mei 2017

  Leuke kamertjes!
  Al vraag ik me af of je daar niet stiekem gillend gek wordt van al die stippen.

  Beantwoorden
 2. Prachtige foto’s en wat een sfeervolle kinderkamers. Leuk om te zien want heb, denk zo’n 4 jaar geleden alweer (!!) een binnenkijker gefotografeerd bij Kirsten voor de Vtwonen… de kamer(s) zagen er toen anders uit maar de stijl is zeker hetzelfde.. ontzettend sfeervol en eigen.

  Beantwoorden
 3. lora van rijn 22 mei 2017

  wat een gaaaf kastje zeg! die lockerkast in het wit.
  Waar is die van?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *