Artifort Orange Slice + Give Away

&SUUS | Artifort Orange Slice | www.ensuus.nlEn dan staat er opeens een echte Dutch Design klassieker in je huis. De Orange Slice van Artifort, ontworpen door Pierre Paulin in 1960. Een tijdje terug konden jullie hier over ons bezoek bij Artifort lezen. Dat we allemaal onze eigen stoel mochten uitzoeken en customizen is natuurlijk al belachelijk bijzonder…maar het leuke is: ik mag ook nog iets gaafs weggeven!

Eerlijk is eerlijk
Ik vond het best een beetje spannend toen de stoel binnen kwam.  In de showroom twijfelde ik nog op het laatste moment tussen 2 stoelen. Uiteindelijk ben ik voor de klassieker Orange Slice gegaan, een ontwerp van Pierre Paulin. Ik hou van simpele ontwerpen en ronde vormen en ook bij deze stoel zijn het weer 2 identieke schelpen, die samen de zitting maken.

Keuzestress
De stoelkeuze was gemaakt, maar nu mocht ik nog de stof uitzoeken en het onderstel. Het onderstel was een makkie!  Gepoedercoat mat zwart, mooi bij de zwarte muur en kleine zwarte details die we in huis hebben. Daarnaast (vind ik) dat het contrast tussen onderstel en de stof, meer recht doet aan het ontwerp. Maar toen een moeilijkere keuze….de stof!

&SUUS | Artifort Orange Slice | www.ensuus.nl

Iets pittigs
Ons huis is vrij neutraal ingericht. Express omdat we nog al eens willen wisselen met kleur, kleden, kussens enz. De basis bestaat uit een houten vloer, witte muren en een grijze bank. Daarom verdiende deze speciale stoel wel een kleurtje. Ik begon heel braaf met wat neutrale kleuren, maar koos uiteindelijk toch voor iets pittigers: De koraalroze-oranje achtige (Artifort Selecte 520 Salmon) Een stuk van de module bank verhuisde naar boven en maakte plaatst voor de koraalroze Orange Slice. Het maakt onze woonkamer gelijk een stuk opener, ruimer en vrolijker. Evie en Bram verschuiven hem vaak om er samen tv in te kijken. Helemaal goedgekeurd dus 🙂

Winnen
Wij blij, 1 van jullie ook.  Ik mag nl. een Lilla 2.0 krul van ontwerper Patrick Norguet weggeven (zie onderste foto’s) Het ontwerp is uit 2006 en bekleed in een mooie groen/blauwige stof (Artifort Selecte 820) met blank leren handvat. Wat moet je doen? Geef hieronder of op Instagram een reactie (of beide) en volgende week kies ik een winnaar. Succes!

&SUUS | Artifort Orange Slice | www.ensuus.nl

&SUUS | Artifort Orange Slice | www.ensuus.nl

&SUUS | Artifort Orange Slice | www.ensuus.nl

&SUUS | Artifort Orange Slice | www.ensuus.nl

&SUUS | Artiforte | Lilla 2.0 kruk | ensuus.nl

Foto’s van de Orange Slice in ons huis: Anki van Zilverblauw
Foto Lilla kruk: Suzanne de Jong

 

 

123 Comments

 1. Sanne 28 mei 2017

  Wat een onwijs mooie stoel en wat past hij mooi bij de rest van de meubels!

  Beantwoorden
 2. Anke 28 mei 2017

  Mooie stoel Suus! En de Lila 2.0 krul zie ik graag als bijschuiver in mijn woonkamer!

  Beantwoorden
 3. Willemien 28 mei 2017

  Hele mooie stoel, wij zouden hem ook graag willen! Die kruk zou een leuk begin zijn, cadeautje voor Vaderdag ?

  Beantwoorden
 4. Kim Wuyckens 28 mei 2017

  Oh die stoel, wat is hij mooi, zeker ook in die kleur! Goede keuze hoor! En dan die kruk. Wat een lieverdje! Ik doe heel graag mee, ik weet nu al een plekje in huis waar deze zou gaan stralen. We gaan onze slaapkamer onder handen nemen en daar zou hij een mooie eyecatcher worden! #fingerscrossed

  Beantwoorden
 5. Marleen van der Heijden 28 mei 2017

  Wauw!! Wat een mooie stoel! Ik snap dat je twijfelde over de kleur maar het haalt jullie kamer helemaal op! Dus de perfecte kleur keuze.
  De Lilla 2.0 krul zou hier prachtig staan, als tegenhanger van al dat roze en wit. En daarnaast mist er hier nog wel wat design!
  Geniet van je stoel..
  Liefs,
  Marleen
  IG: homestyleen

  Beantwoorden
 6. Ingrid pouw 28 mei 2017

  Jaaa!! Super leuk voor ons nieuwe huis! I like!!?

  Beantwoorden
 7. Titia 28 mei 2017

  De lila 2.0 is helemaal te gek! Mooi design en makkelijk overal bij te zetten. Die zou geweldig staan in ons jaren ’30 huisje met een combi van oude en moderne meubels. ♡♡

  Beantwoorden
 8. Nienke 28 mei 2017

  Te gekke kleur heb je gekozen. En die krul heeft óók al zo’n bijzondere kleur. Ik ding graag mee!

  Beantwoorden
 9. Anne 28 mei 2017

  prachtig! Er staat een orange-slice bij mijn ouders, echt uit de jaren 60. Mijn vader heeft hem destijds zelf versleept want hij stond bij het huisvuil. Als kind heb ik deze stoel al ingepikt. En ooit op een dag (die nog heel lang gaat duren hoop ik) komt hij mijn kant op! Deze kruk zou een mooi begin zijn van een prachtig artifort product. En misschien pikt mijn dochter hem dan wel in, want goed design overleeft de jaren!

  Beantwoorden
 10. Carla 28 mei 2017

  Volgens mij ben je een onwijse bofkont maar vooral een slimme bofkont door voor zo een icoon te kiezen in een spetterende kleur die top past bij dit tijdloze design stuk.
  Good job.

  Beantwoorden
 11. Danielle 28 mei 2017

  Mooi uitgekozen, de kleur springt eruit en is toch niet te aanwezig, past zo goed bij de rest van jullie huis. En voor die kruk weet il wel een heel mooi plekje. 😉

  Beantwoorden
 12. Yvonne Glas 28 mei 2017

  Prachtige stoel en de kruk in die kleur is ook geweldig …ik doe heel graag mee :))

  Beantwoorden
 13. Linda 28 mei 2017

  Wat een supermooie kleur dat koraalroze! Staat erg goed in jullie interieur. Geweldig!
  Zou graag de Krul winnen, vind het zo’n apart design!

  Beantwoorden
 14. Kathy 28 mei 2017

  Wauw, beide gave kleuren! Ik ga duimen voor de give-away!

  Beantwoorden
 15. Paulette 28 mei 2017

  Wauw! Super mooi! Die kruk zou ons interieur helemaal compleet maken! I love it!

  Beantwoorden
 16. Lizeke 28 mei 2017

  Wat een mooie stoel in een vrolijke kleur! Ik win ontzettend graag de ‘kruk’ en doe graag mee.

  Beantwoorden
 17. Cielia 28 mei 2017

  Wat een mooie stoel! En de kruk ook, ik die graag mee.

  Beantwoorden
 18. Tanja 28 mei 2017

  Wauw!! Wat een toffe keuze! Echt een eyecatcher!! En natuurlijk zou ik graag de kruk winnen! Wat een prachtig design en kleur!

  Beantwoorden
 19. Heleen 28 mei 2017

  Wat is dat weer gaaf geworden Suus. Volgens mij hoef jij maar iets aan te raken en.. POEFF STIJLVOL! Poef ik wil ‘m. Lekkere bijschuiver/ tafeltje naast onze blauwe bank. Liefs Heleen

  Beantwoorden
 20. Sietske van Duren 28 mei 2017

  Wow, deze kruk staat vast fantastisch bij onze light blue muur van farrow and ball. Ja! Ik zou hem dus heeeel graag winnen ?

  Beantwoorden
 21. Anne Hoogland 28 mei 2017

  Prachtig bij jullie inrichting! Koraalroze steekt prachtig af bij het grijs geweldig! Ik heb dankzij mijn ouders een voorliefde voor design, en dan met name de eenvoud van mooie ontwerpen. De krul zou perfect staan in ons huis met tevens een neutrale inrichting maar daarom mijn inziens soms ook wat saai, een designstuk er in geeft meteen een echte WoW-factor. Ik ga heel hard duimen!

  Beantwoorden
 22. Laura 28 mei 2017

  Die oranje slice ?? wat super gaaf dat je die gekozen hebt, echt een subtiele blikvanger. Enorme bofkont! En de blauwe bijzetter is al net zo mooi als subtiel, dus graag ding ik mee.

  Beantwoorden
 23. Paulien 28 mei 2017

  Ik doe heel graag mee met de give away! Past prachtig bij ons aan tafel ?.

  Beantwoorden
 24. Miranda 28 mei 2017

  Yes ik doe mee! Wat een toffe kruk mag je weggeven!
  Ik vindt je stoel ook heel gaaf! En beiden hebben een heerlijk kleurtje! I love it! Veel plezier van je nieuwe stoel!

  Beantwoorden
 25. Maartje 28 mei 2017

  Heel leuk voor op de kamer van zoontjelief!

  Beantwoorden
 26. Styled by Sabine 29 mei 2017

  Supertof deze stoel! En perfecte kleur gekozen wat mij betreft. Ik doe uiteraard heeel graag mee aan je winactie. Duimen!

  Beantwoorden
 27. Tessa 29 mei 2017

  Geweldig! Wat een fantastische stoel en super toffe keur!

  Beantwoorden
 28. Steffie de kock 29 mei 2017

  Zou super staan in ons huis! ?

  Beantwoorden
 29. Elizabeth 29 mei 2017

  Ontzettend gaaf! Goed gekozen, zeker de kleur! Ik doe graag mee voor de kruk!

  Beantwoorden
 30. Merel 29 mei 2017

  Jaaaa! Die Orange Slice is en goede keuze! We hebben hem zelf ook in de knalkleur geel! Als tegenhanger past de mooie rustige kleur van de Lila 2.0 krul mooi als bijschuiver er bij. Ik ding graag mee dus!

  Beantwoorden
 31. Corinda 29 mei 2017

  Prachtige stoel en kruk! Staat ontzettend mooi!

  Beantwoorden
 32. Karen Hagen 29 mei 2017

  Lastig hè, alle keuzes die je maakt voor een nieuwe stoel? Ik loop vaak weg met het gevoel: ‘of had ik toch die moeten doen’. Moeilijk, zeker als het om echt design gaat. Jouw keuzes voor de Orange Slice pakken goed uit, wauw! Ik zou graag de kruk winnen, dan heb ik zonder keuzestress toch een mooie designkruk voor onder mijn grijze tafel. 🙂

  Beantwoorden
 33. Leonie 29 mei 2017

  Wat een gave kruk en wat een te gekke kleur! Die zou heel mooi staan aan onze nieuwe eettafel.

  Beantwoorden
 34. Rachel 29 mei 2017

  Mijn man is al tijden op zoek naar een mooie stoel, waar hij zo lekker een krantje in kan lezen of een mooi boek. Tot nu toe was ik nog niet zo’n fan van de stoelen die langskwamen, maar deze….. Deze is anders, deze is prachtig! En deze zie ik wel voor me in ons huis. En wat zou het een grote vaderdagverrassing zijn!

  Beantwoorden
 35. Sofie Dekkers 29 mei 2017

  De stoel springt echt in het oog, mooie keuze! De kruk ziet er ook enig uit en daarom maak ik heel graag kans ❤️

  Beantwoorden
 36. Mariska 29 mei 2017

  Jaaaa, die is leuk!! Afgelopen donderdag net onze keukenmuur geverfd met Denim Drift van Flexa (kan helaas geen foto plaatsen ?), en nu op zoek naar mooie bijpassende accessoires. Dit krukje is perfect voor bij ons in de keuken!!

  Beantwoorden
 37. Macy 29 mei 2017

  Jaa super leuk! Ik doe graag mee! ?

  Beantwoorden
 38. Marieke 29 mei 2017

  Die stoel is prachtig! Voor in mijn eigen huis kiezen vind ik lang niet altijd gemakkelijk. Voor een ander gaat mij een stuk eenvoudiger af. Die kruk wil ik wel winnen en hoe fijn is het dan dat ik niet hoef na te denken over de kleur.

  Beantwoorden
 39. Jantine 29 mei 2017

  Wat staat de stoel prachtig! Luchtig, maar toch kleurrijk en een echte blikvanger. Ik doe ook graag mee aan de winactie. Ik heb bij Anki ook al een poging gewaagd, maar ik vind deze kleur ook fantastisch. Voor ons nog nieuw te bouwen huis 🙂 Groetjes, Jantine

  Beantwoorden
 40. Joyce Musch 29 mei 2017

  Wow! Mooie stoel en kruk. De kruk zou een geweldige vervanger zijn voor onze dochter die niet meer op de trip trap wil zitten, “ze is toch geen baby meer” ? De kleur past mooi bij onze neutrale tinten.. en die stoel, daar gaan wij ook maar eens naar kijken ?

  Beantwoorden
 41. Betine Embrechts 29 mei 2017

  Wow mooie Orange Slice! Kleur staat goed bij de rest van het interieur.
  De Lilla 2.0 Krul kende ik nog niet maar wat een leuke bijzetter is dit. Wij kunnen ook nog wel een beetje kleur/pit gebruiken in ons huis waar ook alles redelijk neutraal is. Ik denk dat de kruk prachtig zou staan aan onze eettafel!

  Beantwoorden
 42. Rosie 29 mei 2017

  Altijd topideeëen tot in België dankzij jou! Daarvoor alvast hartelijk dank. Deze twee stoelen zijn beide de máx. Ik waag ook graag mijn kansje voor ons wit-grijs-pastelblauwe interieur! ?

  Beantwoorden
 43. Suzanne 29 mei 2017

  Prachtig echt Nederlands design, ik houd ervan! De kruk zou prachtig staan in mijn huis. Intussen droom ik nog even verder over een Orange Slice 🙂

  Beantwoorden
 44. Linda 29 mei 2017

  Wauw! Al 3 jaar op zoek naar een bijpassende lounge stoel bij onze lounge bank, et voila!! Schitterend zeg. En de kleur ook vonkelend!

  Beantwoorden
 45. Esther 29 mei 2017

  Hele mooie stoel!En ik waag graag een kansje voor de winactie!

  Beantwoorden
 46. Charlotte van Drunen 29 mei 2017

  echt vet! artifort rocks!
  Ik wil wel een kansje maken op die mooie kruk LILLA 2.0

  Beantwoorden
 47. Ruby 29 mei 2017

  Zitplaatsen kun je niet genoeg hebben en met dit prachtexemplaar zal deze vast vaak bezt zijn.

  Beantwoorden
 48. Esmeralda Groenland 29 mei 2017

  De stoel staat prachtig bij jullie.

  Wat is de kruk geweldig! Ik ben toevallig in deze kleur wat items aan mijn interieur aan het toevoegen. Daarbij is het echt een eyecather!

  Beantwoorden
 49. Cindy 29 mei 2017

  Wauw! Wat een gave stoel, gedurfde kleurkeuze die Orange Slice maar past echt perfect in jouw huis! Top gedaan! Ik doe graag mee voor het krukje, wat een leuke kleur ook! Ik hou enorm van blauwtinten, het krukje zou perfect passen in het nieuwe hoekje in onze woonkamer dat een mooie ijsblauwe muurtint heeft! En nu heel hard duimen maar!!!!!
  Groetjes, Cindy

  Beantwoorden
 50. Marieke 29 mei 2017

  Wow de orange slice staat al jaren op mijn verlanglijstje. Dus ik spaar nog even door. Maar die mooie lilla 2.0 kruk zou ik graag willen winnen.

  Beantwoorden
 51. Saskia 29 mei 2017

  Wat staat de stoel fantastisch bij jullie! Geeft inderdaad pit aan de woonkamer. DE kruk heeft echt een fantastische kleur. Het grappige is dat hij mijn interieur wat zachter zou maken….

  Beantwoorden
 52. Lotte 29 mei 2017

  De kruk zou super gaaf staan in ons nieuwe huis!! Prachtige kleur en eenvoudig design. Ik word er heel heel blij van!?

  Beantwoorden
 53. Roosvdb 29 mei 2017

  Oh wauw wat een prachtige stoel, staat prachtig bij jullie! En wat een te gekke give away. Ik doe heeeeeeeel graag mee!

  Beantwoorden
 54. Sophie 29 mei 2017

  Wat een mooie stof en prachtige kleurtjes. Love colors!!! Ik doe graag mee met je toffe giveaway ☺?

  Beantwoorden
 55. Anouk 29 mei 2017

  Wij doen graag mee! 🙂 Duimen maar!

  Beantwoorden
 56. Suus Strijbos (@Leeffstijl) 29 mei 2017

  Die stoel….WAUW?!
  Hij past echt super in jullie interieur! En de kruk… ja, die past dan weer perfect in ons interieur! We hebben de tafel gedraaid nu er ook een kinderstoel aan staat tegenwoordig, dus nu past er nog een extra stoeltje of krukje aan! Ik doe ook graag mee , hier en op Insta!

  Liefs Suus

  Beantwoorden
 57. Anne-Fleur 29 mei 2017

  Wat een prachtige meubels! Wij zijn verliefd!!

  Beantwoorden
 58. Marieke Boot 29 mei 2017

  Ik leg alles aan de kant en ga alleen maar duimen..??

  Beantwoorden
 59. Cassiopeia 29 mei 2017

  Zeer geslaagde keuze in het geheel, ik ben fan dus ik wil er zeker ook eentje in huis nemen 😉

  Beantwoorden
 60. Nicole engels 29 mei 2017

  Prachtige stoel en hij zit fantastisch….een vriendinnetje van mij heeft hem namelijk in het blauw ! En het krukje zou een mooie bijsxhuiver zijn aan onze lange eettafel!!!! Ik ga heeeeeel hard duimen ?

  Beantwoorden
 61. Elize 29 mei 2017

  Oh ik ga heel hard duimen voor dat mooie krukje! Komt heel heel goed uit voor een nieuw hoekje in onze woonkamer!

  Beantwoorden
 62. Jiska 29 mei 2017

  Jaa ik doe graag mee. Heb er nu nog geen plek voor, maar wanneer ik ga verhuizen krijgt hij een mooie plaats!

  Beantwoorden
 63. Astrid van der Helm 29 mei 2017

  Wow, wat een geweldige stoel! We zouden er hier een perfecte plek voor hebben. Een extra zitplek kunnen we sowieso goed gebruiken en wat zou het fantastich zijn om zo’n mooierd neer te kunnen zetten!

  Beantwoorden
 64. Merian Boon 29 mei 2017

  Leuk, ik doe mee! Past goed bij mijn blauwe muur !

  Beantwoorden
 65. Janine 29 mei 2017

  Tof tof tof!! ?? de orange Slice ? is iets te groot voor in mijn huis, maar het krukje is ook een tof exemplaar!!! #winnenwinnenwinnen

  Beantwoorden
 66. Pauline Hoving 29 mei 2017

  Suuuper leuke stoel!!
  Oh, en dat krukje van Artifort, die past perfect in mn nieuwe (kleine) huisje 😉

  Beantwoorden
 67. Danielle 29 mei 2017

  Ja hoor! Wat een leuke luxe kruk… beter voor je billen dan een houten ikea ding … dus voor mijn billen doe ik graag mee.

  Beantwoorden
 68. Annemieke 30 mei 2017

  Wat is je nieuwe stoel prachtig! Handig ook dat je er gewoon n stuk bank voor kan wegzetten ?
  Ik doe graag mee met de winactie voor de kruk. Nu onze jongste bij haar zussen op de eetbank zit, hebben we n leeg plekje waar eerst de kinderstoel stond…

  Beantwoorden
 69. Jacqueline 30 mei 2017

  Mooi!! Ik doe mee hoor ?

  Beantwoorden
 70. Juul 30 mei 2017

  De stoel staat prachtig bij je thuis. Mooie frisse kleur! Ook de kruk is geweldig en de kleur is helemaal goed! Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 71. Mirjam 30 mei 2017

  Wauw, je stoel komt op deze foto’s nóg mooier uit dan op Instagram! Die vorm een die kleur!! Echt perfect uitgezocht!
  En ja, dat krukje, waanzinnige kleur, bijzondere maar toch ingetogen vorm.. Wat zou ik daar graag kans op maken!

  Beantwoorden
 72. Lynn 30 mei 2017

  Wát een eyecatcher in je huis! Heel gaaf!!

  Beantwoorden
 73. Lizzy 30 mei 2017

  Wat een cleane vibe geeft deze kruk. Heel stijlvol eb super praktisch voor nog dat ectra plekje aan de ronde tafel!?

  Beantwoorden
 74. Lilian van der Vecht 30 mei 2017

  Wauw!!! Artifort is mijn favoriete meubelmerk. Je fauteuil is prachtig, deze (en de Midi Tulip) staan heel hoog op mijn lijstje. Maar deze kruk zou ook geweldig staan bij ons! Ik doe heel graag mee!!

  Beantwoorden
 75. Marijke 30 mei 2017

  Ok.. en nu ben ik dus verliefd…♥ #watnu? #help

  Beantwoorden
 76. Nelly 30 mei 2017

  Leuke naam ook de orange slice. Staat mooi bij jullie. Ik zou heel graag die gave Artifort kruk een plekje in mijn huis willen geven.

  Beantwoorden
 77. Sophie (miss friszz) 30 mei 2017

  wow tja ik ven duidelijk niet de enige die een kans wil maken op zo’n mooie kruk ?. maar wie niet waagt wie niet wint. nu dus flink duimen…

  Beantwoorden
 78. Elma 30 mei 2017

  Goede keuze die kleur! Past prachtig in jullie huis. Ik ga zelf vaak ook op safe, maar daardoor vind ik onze woonkamer wel wat saai. Ik doe dan ook heel graag mee met de give away! De box is eindelijk de deur uit en m’n handen jeuken om aan de slag te gaan met de inrichting van de woonkamer.

  Beantwoorden
 79. Eline 30 mei 2017

  Prachtige stoel en kleur! Staat super en zit vast ook super. De kruk zou geweldig zijn om (als het weer wat kouder is 🙂 lekker bij de houtkachel te zitten! We missen daar nu een bij te schuiven zitplek!

  Beantwoorden
 80. Sieta 30 mei 2017

  Topkruk! Graag! voor in ons nieuwe huis. Altijd handig (en mooi!) zo’n extra zitplek.

  Beantwoorden
 81. Tiny 30 mei 2017

  Wat een superrrrrrr toffe kruk…..als ik hem win weet ik er een mooi plekje voor.

  Beantwoorden
 82. Karin 30 mei 2017

  Wauw, wauw, wauw! Wat een mooie stoel! Ik snap dat je er helemaal weg van bent.,
  De kruk zou geweldig staan in mijn nieuwe mini huisje. Bij mijn uitklap tafel mist nog een kruk. Dit zou de blikvanger worden. Deze kleur is echt heel mooi!

  Beantwoorden
 83. Leonie 30 mei 2017

  Wow, wat heb je de stoel goed ‘gemaakt’. Met deze kleur echt een eyecatcher. Volgens mij zit ie ook heerlijk. Leuk ook om de kruk weg te mogen geven. Ik doe graag mee, een mooi design en superhandig om even snel bij te schuiven als de kids aan tafel spelen.

  Beantwoorden
 84. Leon 31 mei 2017

  Wat een ontzettende mooie stoel! Die kleur.. heel sprekend en past heel goed bij de rest van je huis. Ik snap dat je hebt getwijfeld.. ik denk dat deze stoel in alle kleuren wel mooi zou zijn.
  https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/impressive/

  Beantwoorden
 85. Katja 31 mei 2017

  Wat een prachtige klassieker ✨ de groen blauwe kleur van dit ontwerp: the one and only, Artifort Lilla 2.0 stool, zal prachtig staan in mijn thuis. De kwaliteit van de stof en het leer is werkelijk uitstekend en zie je er van af!

  Beantwoorden
 86. Marleen Bakker 31 mei 2017

  De Orange Slice staat al jaaaaaren op mijn Favorietenlijst!! ? De kruk kende ik nog niet maar wat is ie mooi!!! Geloof dat de fAvorietenlijst weer met een item rijker is!!!

  Beantwoorden
 87. Lennart Boer 31 mei 2017

  Prachtig om te zien hoe je de klassieker Orange Slice een nieuwe tijdsgeest geeft!
  Even geen chromen frame maar een van de prachtige poedercoat kleuren!

  Super keuze!

  Gr Lennart

  Beantwoorden
 88. Eline 31 mei 2017

  Oh dear! Veel mooier kan het echt niet worden… Fingers crossed!

  Beantwoorden
 89. Berber 31 mei 2017

  Mooi die pop-off-colour in jouw interieur! Goed gekozen! Die zou ook niet misstaan bij mij thuis, evenals de kruk!

  Beantwoorden
 90. Juliette 31 mei 2017

  Leuke blog! En wauw wat een give away! Ik doe heel graag mee 🙂

  Beantwoorden
 91. Juliette Bots 31 mei 2017

  Leuke blog! En wauw wat een give away! Ik doe heel graag mee 🙂 !

  Beantwoorden
 92. Arianne van Ojen 31 mei 2017

  wouw wat vrolijk die nieuwe stoel, leuke kleur! hier ook belangstelling voor de kruk, mooi voor onze studeerkamer staat er tenminste nog iets leuks voor mijn projecten naast de zwarte stoel van mn man 😉

  Beantwoorden
 93. Elise 31 mei 2017

  Heel graag. Net een mooie nieuwe aanbouw. Alles nog spierwit.
  Zou prachtig staan.

  Beantwoorden
 94. Karlijn 31 mei 2017

  Wat geweldig om van je hobby je werk te kunnen maken! Daar ben ik ook hard mee bezig. Maar nog leuker als je op z’n tijd zulke mooie dingen mag uitzoeken en weggeven. Die lichtblauwe kruk is echt een plaatje. Omdat er verhuisplannen zijn, staat ons interieur momenteel een beetje stil, maar zo’n mooie kruk zou onze huiskamer zeker wat opfrissen! Naast onze grasgroene muur. En geniet van je enorm mooie stoel, die staat ook al een tijdje op m’n verlanglijstje!

  Beantwoorden
 95. Floor 31 mei 2017

  Mijn opa werkte als stoffeerder bij Artifort, jarenlang net over de grens hier bij Maastricht.

  We hebben mooie items overgehouden aan die tijd, zo zijn de Hello There stoeltjes van Jeremy Harvey een geliefde set binnen de familie.

  Wat zou ik het tof vinden om mee te doen aan deze actie!

  Beantwoorden
 96. Rieneke 31 mei 2017

  Whoop, whoop! Jaloers!!

  Beantwoorden
 97. Karen 31 mei 2017

  Wat een mooi stoel en mooi krukje! Zou perfect staan in ons nieuwe huis!

  Beantwoorden
 98. Suzanne 1 juni 2017

  Ik noem niet snel meubels een snoepje. Maar hier is het toch wel op z’n plaats! En wat een fijne kleurencombinatie. Zo herkenbaar die keuzestress 🙂

  Beantwoorden
 99. Inge 1 juni 2017

  Mooi!
  Leuk zo’n toef kleur in huis, Ik houd d’r van, dus doe graag mee! 🙂

  Beantwoorden
 100. Caroline 1 juni 2017

  Wow! Echt een goede keuze, maakt je woonkamer helemaal af! De kruk zou perfect staan in ons jaren 30 huis. De eettafel kan wel een goede eyecatcher gebruiken. ??

  Beantwoorden
 101. Caroline 1 juni 2017

  Wow! Echt een goede keuze, maakt je woonkamer helemaal af! De kruk zou perfect staan in ons jaren 30 huis. De eettafel kan wel een goede eyecatcher gebruiken. ??

  Beantwoorden
 102. Denise 1 juni 2017

  Wat een geweldig prachtige stoel én kruk! Helemaal verliefd <3 nu duimen!

  Beantwoorden
 103. Janny 1 juni 2017

  Wat een beauty ?!! Nu nog druk aan het schilderen (de laatste loodjes van een HUGE verbouwing ☺️), maar wat zou dit over een paar weken fantastisch staan in ons nieuwe stekkie!

  Beantwoorden
 104. Janneke 1 juni 2017

  Oei, wat een schatje!! Prachtige kleur en wat ontzettend tof dat er een leren handvat aan zit! Zou ‘m dolgraag willen winnen! X

  Beantwoorden
 105. Lotte Poel 1 juni 2017

  Wauw!! Wat een prachtige stoel! Tof kleurtje heb je gekozen…ik waag een gokje voor de bijna net zo prachtige kruk! ?

  Beantwoorden
 106. angelique versteeg 1 juni 2017

  Wat gaaf, Suzanne. Een bezoek aan Artifort en wat een goed gekozen aanwinst! Ik ben ook bijna klaar met de opleiding interieurstyling en kan niet wachten op het moment dat ik mijn eerste designklassieker bij elkaar heb verdiend! Zo mooi allemaal! Duss.. ik die heel graag mee… groetjesss

  Beantwoorden
 107. Linda 2 juni 2017

  Superlief krukje!

  Als ik win zet ik hem in mijn huiskamer en ga ik de rest van mijn interieur eindelijk aanpakken met dit krukje als uitgangspunt! #stimulans

  Beantwoorden
 108. Stephanie OT 2 juni 2017

  Gave kleur uitgekozen voor de stoel, mooie eyecatcher zo! Ik doe heel graag mee voor het krukje, super ontwerp!

  Beantwoorden
 109. Rachel 3 juni 2017

  Dat zou te gek zijn zeg! Past helemaal in mijn creatieve studio! Een starter’s stuk. 🙂

  Beantwoorden
 110. Mirjam 4 juni 2017

  Ik wil heel graag meedoen aan de actie! De kruk zal prachtig staan bij onze eigen orange slice stoel en artifort bank!

  Beantwoorden
 111. Joyce Bongers 4 juni 2017

  Ooooh verliefd op de stoel EN de kruk!!! Zou tof zijn om hem te winnen ???

  Beantwoorden
 112. Jodi van Dam 4 juni 2017

  Oh my, dit is mijn ultieme droomstoel!! Love it! En de kruk is ook om verliefd op te worden! Zou echt mooi staan bij de nieuwe witten eettafel die er komt!

  Beantwoorden
 113. R. Janssen 4 juni 2017

  Wat een mooi designstuk die stoel. De kleur springt er echt uit in jullie inrichting. De kruk zou bij ons ook erg passend zijn. Ik wil hem heel graag winnen om de inrichting in ons nieuwe huis een eyecatcher te geven.

  Beantwoorden
 114. Charlotte 4 juni 2017

  Wauw erg mooi ons nieuwbouw huis is bijna af! We gaan ook voor een paar eyecatchers!

  Die kruk zou alvast een goed begin maken;)

  Beantwoorden
 115. Charissa 4 juni 2017

  Prachtig kleur! Enne… jij blij….ik ook blij?
  Supergave kruk!

  Beantwoorden
 116. Frouke 5 juni 2017

  Wat een mooie kleur heb je gekozen, erg warm en vrolijk in een rustig interieur. Wij zijn net klaar met het verbouwen van ons huis en kunnen nu over gaan tot de inrichting. De blauwe kruk zou tof staan, we combineren graag oud (design) met een industriele look. Bij deze doe ik dus heel graag mee aan de winactie!

  Beantwoorden
 117. Nathalie 5 juni 2017

  Vind hem echt onwijs gaaf bij jullie staan, vrolijk tint ook in de woonkamer. De kruk in die kleur past precies bij onze gepimpte tafel ??

  Beantwoorden
 118. Klaske 5 juni 2017

  Hoi! Wat een gave stoel! Perfect om wat kleur aan te brengen in onze woonkamer, ik doe dan ook graag mee aan de winactie 🙂

  Beantwoorden
 119. Marleen 5 juni 2017

  Hoi Suus,
  Nr. 107 in de rij, maar he wie niet waagt, wie niets wint 😉 En ik zou de stoel heeeeel graag willen winnen! Niet eens voor mijzelf (ondanks dat ik m echt mega gaaf vind), maar voor de liefste zus van de wereld. Eindelijk heeft zij in deze moeilijke woningmarkt haar droomhuisje gevonden. Een heel oud dijkhuisje met houten vloerdelen en deze ‘gem’ in haar favoriete kleur zou een enorme aanwinst zijn. Niet alleen vanwege de kleur, maar ook omdat het een fantastisch model is, heerlijk luchtig wat heel fijn is in een kleine woonkamer.
  Hopelijk mag ik binnenkort mijn lieve zusje heel blij maken, fingers crossed!
  Fijne avond.
  Groetjes,
  Marleen

  Beantwoorden
 120. Emma b 20 juni 2017

  Wat een prachtige stoel, Ook zeer mooie foto’s!

  Beantwoorden
 121. Veerle savelkoul 13 april 2018

  Heel mooi die frisse kleur in jullie interieur! Prachtig vormgegeven stoel ook, echt een ‘evergreen’. Wat zou het fijn zijn om die kruk te mogen winnen.. ik duim?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *