Persoonlijk: 5 jaar &SUUS vieren we met….

Een nieuw logo!EnSuus logo beeldmerk-vierkant-logo ensuus
20 juni 2017….geen mooiere dag om de nieuwe &SUUS huisstijl en logo te onthullen. Terwijl ik dit berichtje typ, zoek ik mijn allereerste blogbericht op….20 juni 2012  Hoe toevallig! Al weken ligt het nieuwe logo op de plank, te wachten om gelanceerd te worden. Door tijdsgebrek stelde ik dit steeds maar uit. Vandaag legde ik alles aan de kant om hem aan jullie voor te stellen. De nieuwe &SUUS huisstijl!  En dan blijkt het precies 5 jaar geleden te zijn dat ik mijn eerste logo en blog lanceerde.

&SUUS Interieur advies en Styling | Logo | www.dev.fernieweb.com/suusWaarom een nieuw logo?

Heel simpel! Mijn eerste logo is ooit ontworpen voor mijn blog en Etsy winkel. In die 5 jaar is er zo ontzettend veel veranderd. Van gezellig hobby blog  (naast mijn baan bij een financiele dienstverlener) tot een ‘award winning’ blog. Wat klinkt dat he?! 🙂 Van af en toe interieur adviezen voor familie en vriendinnen, naar serieuze particuliere en zakelijke opdrachten, adviezen voor de Nederlandse televisie en sinds een paar maanden zelfs een heus &SUUS kantoor!

Blij
Hoe bijzonder en tof ik deze ontwikkeling ook vind, het staat natuurlijk los van het onderwerp van vandaag. Maar man, wat is de tijd gevlogen en wat ben ik blij dat ik ervoor gekozen heb om elke dag te doen wat ik het allerliefste doe! En dit alles is ooit ontstaan met een passie, een blog en een logo.

&SUUS Stijl
Met alle nieuwe ontwikkelingen en ‘hoofd activiteit ; interieuradvies van &SUUS, wilde ik een huisstijl die daar bij aan zou sluiten. Iets zakelijker en echt iets heel anders dan dat ik had. Ik schakelde Carlotte (van Ocher) in om mij te helpen, aangezien ik al heel lang fan ben van haar werk. Zij voelde goed aan waar ik voor sta: fris, minimalistisch, warm, energiek en niet te perfect. We ontwikkelden en kozen voor een onderscheidend logo design, met heel eigen & teken. Lichte pastel kleuren, met een beton structuur en een tintje roestbruin voor stoerheid en warmte. Ik hou van contrasten in ontwerpen en dat zie ik hier helemaal in terug!

Visual Branding
Visual Branding en de kracht van bloggen, de titel van een presentatie die ik inmiddels een paar keer heb gegeven. Een presentatie waarin ik duidelijk vertel over hoe belangrijk visuele presentatie van een merk is. De huisstijl hebben we dan ook doorgevoerd in alle communicatiemiddelen zoals brochures, visitekaartjes en presentaties. Nu alleen nog ‘eventjes’ overal het logo aanpassen 🙂

Super benieuwd wat jullie ervan vinden. Dank Carlotte voor je mooie werk en je geduld!

 

 

Logo &SUUS www.dev.fernieweb.com/suus /ensuus

 

Ensuus-presentatie-powerpoint-design-OCHER

&SUUS Logo logodesign-ensuus

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.