&SUUS | Philips HUE Sir Adam Hotel | www.dev.fernieweb.com/suus |_

Goede verlichting in een interieur wordt vaak onderschat. De manier waarop je in je huis omgaat met licht bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Een verlichtingsplan is dan ook altijd een onderdeel van een &SUUS  interieuradvies. Naast het advies van welke verlichting waar, is er inmiddels nog een andere mogelijkheid om klanten in te adviseren: lichtkleur. Door te spelen met de kleur van licht kun je natuurlijk ook een andere sfeer oproepen.

Een goede reden om in te gaan op de uitnodiging voor het Philips Lighting Sleep Over event. Naast het feit dat ik samen met mijn aanstaande man 🙂 mocht overnachten in het net geopende Creative Studio’s van het Sir Adam Hotel aan het IJ,  was ik erg benieuwd naar de mogelijkheden van deze nieuwste slimme verlichting.

Sir Adam ver-hued
De hotelkamer van het Sir Adam hotel is van zichzelf al ontzettend gaaf, maar Philips Lighting had de kamer nog meer sfeer gegeven. Met de Philips Hue verlichting in kleuren die steeds veranderden, was het met recht een bijzonder entree.

Workshop verlichting
In de workshops leerde ik meer over licht in je interieur en hoe licht je bijvoorbeeld heerlijk in slaap kan laten vallen of je beter wakker kan laten worden. Onderstaande foto’s maakte ik in onze hotelkamer, om het effect van verschillende kleuren te laten zien van deze wifi lampen. Deze kleuren zijn best heftig, maar favoriet bij ons thuis. Dan wel op standje disco waarbij het licht meeknippert en kleurt op de muziek.

&SUUS Interieuradvies & Styling | Philips Hue | Sir Adam Hotel |

Slimme lampen
Je kunt ook kiezen voor de verschillende wit tinten. Via de app op je smartphone kun je elke tint wit instellen, van koel energiek tot ontspannend, romantisch warm wit licht. Met een mogelijkheid om de verlichting op afstand te bedienen, sterker nog.. waar ook ter wereld. Mijn vriend vond dit wel erg interessant, lichten uit als seintje dat ik eens achter mijn laptop vandaan moet komen.

Zen
Naast de informatieve workshops, was er ook een actieve workshop. Yoga! De zaal was prachtig verlicht met mijn persoonlijke favoriet: de Hue Go. De naam zegt het al, deze kleine bol lamp kun je opladen en overal mee naar toe nemen. Handig! Tijdens de yoga sessie lagen er overal van deze Hue Go lampen. Zo’n mooi gezicht en met de muziek op de achtergrond bracht het je al direct in een ontspannende sfeer. Met de yoga functie kun je zelfs de verlichting het ritme van je ademhaling aan laten geven.

Nog persoonlijker huis
Dus naast de praktische kant: waar heb je verlichting nodig? En de esthetische kant?  Hoe ziet deze er dan uitziet?  Kunnen we nu ook iets meer zeggen over de functionaliteit van licht en de extra sfeer die je krijgt door de kleur van het licht. Alles om een nog persoonlijkere sfeer thuis te creëren. En dat is uiteindelijk waar ik ook voor sta!

Philips Lighting dank voor het het enorm leuke, inspirerende & leerzame event op een geweldige locatie! 

 

&SUUS Interieuradvies & Styling | Philips Hue | Sir Adam Hotel |

 

&SUUS | Philips HUE Sir Adam Hotel | www.dev.fernieweb.com/suus |_

 

&SUUS | Philips HUE Sir Adam Hotel | www.dev.fernieweb.com/suus |_

Foto’s: Suzanne de Jong
Hotel: Sir Adam Hotel Amsterdam

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.