3 x feest dit weekend! Afgelopen vrijdag haalde Evie haar A diploma, zaterdag werd onze kleine man 3 jaar en vandaag kwam mijn zusje wéér langs met gebak. Ze is namelijk agent geworden van het Australische kindermerk Billy loves Audrey. Dit merk ken je misschien van de te leuke kniekousen, maillots, tasjes en andere accessoires die Kim op haar site Little Legends verkoopt.

Voor niets gaat de zon op!

Gebak kun je onze familie altijd blij mee maken, maar die moesten we eerst nog even verdienen. Of ik misschien ook wat foto’s van o.a. de Billy loves Audrey sokken wilde maken 🙂 Kim heeft zichzelf ooit eens de eigenschap “undercover dominant” gegeven, dus je begrijpt dat ik geen nee kon zeggen. 🙂

Tweeling
De nichtjes zitten in hun ‘tweeling’ fase, dus voordat ik kon beginnen hadden ze de kleding setjes al klaargelegd. Tafeltje in Evie haar kamer (want daar is het zo lekker wit en licht) gebak en ballonnen maakte de setting compleet.

 

Voordeel
Ik maakte een paar foto’s met als bijkomend voordeel dat we dan gelijk wat leuke plaatjes hebben voor ons familie album (die we nooit echt maken). En voor degene die dit ook zo’n leuk merkje vinden, we geven 2 setjes sokken Billy loves Audrey weg! Een paar voor jezelf en iemand anders.

Omdat  geven zo leuk is!

Gefeliciteerd! Jannie Joling

Jij hebt gewonnen! wanneer je jouw adresgegevens even mailt naar info@dev.fernieweb.com/suus worden de sokken vandaag nog op de bus gedaan! 

Hoe kun je meedoen? Reageer hieronder, op de foto van Instagram of Facebook welke maat sokken je wilt (S, M, L) ontvangen en wie je iemand een set cadeau wilt doen. Je kunt meedoen tot a.s. woensdag! Dan gaan ze nog op de bus voor onze vakantie. Succes!

&SUUS for LittleLegends.nl | Billy loves Audrey 1&SUUS for LittleLegends.nl | Billy loves Audrey 1&SUUS for LittleLegends.nl | Billy loves Audrey 1

 

Pictures: Suzanne de Jong
Sokken: Little Legends 
Kleding Bram: Bon Bon Bleu 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.