3 x Feest!

3 x feest dit weekend! Afgelopen vrijdag haalde Evie haar A diploma, zaterdag werd onze kleine man 3 jaar en vandaag kwam mijn zusje wéér langs met gebak. Ze is namelijk agent geworden van het Australische kindermerk Billy loves Audrey. Dit merk ken je misschien van de te leuke kniekousen, maillots, tasjes en andere accessoires die Kim op haar site Little Legends verkoopt.

Voor niets gaat de zon op!
Gebak kun je onze familie altijd blij mee maken, maar die moesten we eerst nog even verdienen. Of ik misschien ook wat foto’s van o.a. de Billy loves Audrey sokken wilde maken 🙂 Kim heeft zichzelf ooit eens de eigenschap “undercover dominant” gegeven, dus je begrijpt dat ik geen nee kon zeggen. 🙂

Tweeling
De nichtjes zitten in hun ‘tweeling’ fase, dus voordat ik kon beginnen hadden ze de kleding setjes al klaargelegd. Tafeltje in Evie haar kamer (want daar is het zo lekker wit en licht) gebak en ballonnen maakte de setting compleet.

 

Voordeel
Ik maakte een paar foto’s met als bijkomend voordeel dat we dan gelijk wat leuke plaatjes hebben voor ons familie album (die we nooit echt maken). En voor degene die dit ook zo’n leuk merkje vinden, we geven 2 setjes sokken Billy loves Audrey weg! Een paar voor jezelf en iemand anders.

Omdat  geven zo leuk is!

Gefeliciteerd! Jannie Joling

Jij hebt gewonnen! wanneer je jouw adresgegevens even mailt naar info@ensuus.nl worden de sokken vandaag nog op de bus gedaan! 

Hoe kun je meedoen? Reageer hieronder, op de foto van Instagram of Facebook welke maat sokken je wilt (S, M, L) ontvangen en wie je iemand een set cadeau wilt doen. Je kunt meedoen tot a.s. woensdag! Dan gaan ze nog op de bus voor onze vakantie. Succes!

&SUUS for LittleLegends.nl | Billy loves Audrey 1 &SUUS for LittleLegends.nl | Billy loves Audrey 1 &SUUS for LittleLegends.nl | Billy loves Audrey 1

 

Pictures: Suzanne de Jong
Sokken: Little Legends 
Kleding Bram: Bon Bon Bleu 

 

6 Comments

 1. Kim 9 juli 2017

  Wat leuk gefeliciteerd, gefeliciteerd en gefeliciteerd! Omdat onze Kaat en Saar een soort Mees en Evie zijn waag ik graag een kansje om mooie kousen te winnen. Wat voor maat heeft bram? Want die zouden wij dan ook willen want de nichtjes worden ook al bijna 3!

  Beantwoorden
 2. Manouk Visser 9 juli 2017

  O hoe awesome zijn deze?! ? Ik doe graag mee ? Onwijs cute en ik zie mijn eigenwijze Juul er al in lopen! Zo zoet. De sokjes die Mees aan heeft zijn echt énig, al doet de unicorn het ook erg goed! Ik zou een setje weggeven aan mijn lieve vriendin, onze meiden schelen maar een aantal weekjes en zijn nu al dikke vriendinnen. ? Soms houden we fotoshoots in dezelfde kleding, hihi! ? (2x maatje M)

  Beantwoorden
 3. Kristel 9 juli 2017

  Wat zijn ze leuk ? Ik ga voor een setje L voor mijn eigen lieve Jip en een setje M voor lieve nichtje die bijna 2 wordt!

  Beantwoorden
 4. Tamara 9 juli 2017

  Leuk, die sokken. Helemaal als er gedeeld kan worden. Maat s en ik wil mijn zusje Naomi graag een paar cadeau doen.

  Beantwoorden
 5. Melanie 10 juli 2017

  Ik heb op instagram al een reactie achter gelaten. Ik ben gek op kniekousen bij kinderen. Ik doe dan ook wat graag mee aan deze winactie.

  Beantwoorden
 6. Yzette 10 juli 2017

  Geweldige foto’s! X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *