Sfeer door verlichting | Philips Hue

&SUUS | Philips HUE Sir Adam Hotel | www.ensuus.nl |_

Goede verlichting in een interieur wordt vaak onderschat. De manier waarop je in je huis omgaat met licht bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Een verlichtingsplan is dan ook altijd een onderdeel van een &SUUS  interieuradvies. Naast het advies van welke verlichting waar, is er inmiddels nog een andere mogelijkheid om klanten in te adviseren: lichtkleur. Door te spelen met de kleur van licht kun je natuurlijk ook een andere sfeer oproepen.

Een goede reden om in te gaan op de uitnodiging voor het Philips Lighting Sleep Over event. Naast het feit dat ik samen met mijn aanstaande man 🙂 mocht overnachten in het net geopende Creative Studio’s van het Sir Adam Hotel aan het IJ,  was ik erg benieuwd naar de mogelijkheden van deze nieuwste slimme verlichting.

Sir Adam ver-hued
De hotelkamer van het Sir Adam hotel is van zichzelf al ontzettend gaaf, maar Philips Lighting had de kamer nog meer sfeer gegeven. Met de Philips Hue verlichting in kleuren die steeds veranderden, was het met recht een bijzonder entree.

Workshop verlichting
In de workshops leerde ik meer over licht in je interieur en hoe licht je bijvoorbeeld heerlijk in slaap kan laten vallen of je beter wakker kan laten worden. Onderstaande foto’s maakte ik in onze hotelkamer, om het effect van verschillende kleuren te laten zien van deze wifi lampen. Deze kleuren zijn best heftig, maar favoriet bij ons thuis. Dan wel op standje disco waarbij het licht meeknippert en kleurt op de muziek.

&SUUS Interieuradvies & Styling | Philips Hue | Sir Adam Hotel |

Slimme lampen
Je kunt ook kiezen voor de verschillende wit tinten. Via de app op je smartphone kun je elke tint wit instellen, van koel energiek tot ontspannend, romantisch warm wit licht. Met een mogelijkheid om de verlichting op afstand te bedienen, sterker nog.. waar ook ter wereld. Mijn vriend vond dit wel erg interessant, lichten uit als seintje dat ik eens achter mijn laptop vandaan moet komen.

Zen
Naast de informatieve workshops, was er ook een actieve workshop. Yoga! De zaal was prachtig verlicht met mijn persoonlijke favoriet: de Hue Go. De naam zegt het al, deze kleine bol lamp kun je opladen en overal mee naar toe nemen. Handig! Tijdens de yoga sessie lagen er overal van deze Hue Go lampen. Zo’n mooi gezicht en met de muziek op de achtergrond bracht het je al direct in een ontspannende sfeer. Met de yoga functie kun je zelfs de verlichting het ritme van je ademhaling aan laten geven.

Nog persoonlijker huis
Dus naast de praktische kant: waar heb je verlichting nodig? En de esthetische kant?  Hoe ziet deze er dan uitziet?  Kunnen we nu ook iets meer zeggen over de functionaliteit van licht en de extra sfeer die je krijgt door de kleur van het licht. Alles om een nog persoonlijkere sfeer thuis te creëren. En dat is uiteindelijk waar ik ook voor sta!

Philips Lighting dank voor het het enorm leuke, inspirerende & leerzame event op een geweldige locatie! 

 

&SUUS Interieuradvies & Styling | Philips Hue | Sir Adam Hotel |

 

&SUUS | Philips HUE Sir Adam Hotel | www.ensuus.nl |_

 

&SUUS | Philips HUE Sir Adam Hotel | www.ensuus.nl |_

Foto’s: Suzanne de Jong
Hotel: Sir Adam Hotel Amsterdam

 

 

 

 

5 Comments

 1. Ik vind het altijd heel bijzonder wat licht kan doen en het is ook zo leuk om ermee te spelen! Zo’n Hue Go lijkt me echt een heel tof gadget om te bezitten. Klinkt als een leuk event dit! Malou x

  Beantwoorden
  • &SUUS 3 juli 2017

   Hi Malou, ja dat was het zeker. Merk ook in de adviezen dat er steeds meer mensen ook vragen hierover hebben. Over het algemeen besturen van alle lampen in huis, maar ook over alle extra mogelijkheden die je inmiddels hebt. Dus erg praktisch en leerzaam en daarnaast ook echt heel leuk gedaan. Met als bonus een nachtje weg en uitslapen 🙂

   Groetjes Suzanne

   Beantwoorden
 2. Heel erg tof Suus! Had het al op stories gevolgd, maar deze foto’s zijn super sfeervol <3

  Beantwoorden
 3. Vivian de Lange 11 juli 2017

  Bedankt voor het delen van je blog Suus! Zelf vind ik het kiezen van verlichting één van de moeilijkste dingen bij het inrichting van een kamer. Dus alle tips zijn welkom 🙂

  Beantwoorden
 4. Petra 2 augustus 2017

  Oef verlichting, mijn grootste valkuil in het huis..
  Vaak zijn de lampen toch weer net te fel, nu hebben we gekozen voor een dimmer op alle lampen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *