Persoonlijk: Getrouwd!

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

Trouwen? Daar had ik nooit meer over nagedacht, totdat Orban totaal onverwachts op zijn knieën ging. We zouden het klein en simpel houden. Ik wilde geen bruidsjurk, geen bruidsauto en alles eromheen. Maar het werd alles 🙂 en zelfs meer dan dat!

10 jaar samen

Ik kan gewoon niet beschrijven, hoe ontzettend genoten wij hebben van onze bruiloft. Al zou ik het willen omschrijven, ik verval in alle zoetsappige clichés. Maar wat was mooi en speciaal om samen met onze kindjes, familie en vrienden onze liefde te vieren! 10 jaar samen en iets meer dan een maand getrouwd, vandaag een impressie van de dag:
Omdat het te mooi was om niet nog 1 keer bij stil te staan,
Omdat je nooit genoeg van de liefde kunt hebben!

Boomgaard 
Trouwen op de boomgaard, waar we al vaker kwamen en met Evie en Bram heel wat appeltjes hebben geplukt. Op een mooi afgesloten stuk boomgaard naast een schattig boshuisje. Een kleine en intieme bruiloft, met mensen die dichtbij ons staan en de hele dag zouden meevieren. Wij zagen het helemaal voor ons. Ceremonie onder de grote boom, borrel op de veranda en eten aan lange tafels tussen de perenbomen. Helaas was het te koud om buiten te eten. Maar met alle slechte weervoorspellingen waren wij al ontzettend gelukkig dat we de ceremonie buiten konden houden. De zon begon zelfs te schijnen!

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

Styling?
De boomgaard is van zichzelf al zo mooi, dat we geen overdreven styling wilden toevoegen. Jawel, dat zegt een stylist, waarbij meestal het motto ‘more is more’ opgaat 🙂 Met hulp van o.a. een hele goede vriendin (onze ceremoniemeester) en mijn schoonmoeder (die boomstammen heeft gezaagd voor de taartenhouders, naamkaartjes houders, ringen doosje en bedankjes) hebben we natuurlijk zelf wel het e.a. gedaan. Romantisch hoor samen menukaartjes schrijven 🙂 En wie mij een beetje kent, snapt dat ik wel iets met bloemen wilde doen.

Bedankje
En dat is nu net 1 van de dames die ik in dit blog nog even extra wil bedanken. Voor de duidelijkheid dit is niet gesponsord, maar gewoon omdat wij zo blij met deze 2 waren.  Twee hele lieve, creatieve, ondernemende, hardwerkende vrouwen, die onze wensen helemaal begrepen.

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde FotografieBloemen

Als eerste Marleen van Flowermoment. Met haar nam ik onze wensen (en mijn Pinterest bord 🙂 door. Zo wilde ik bijvoorbeeld een niet te truttig, stoer boeket met olijftakken, maar ook romantisch met mijn favoriete roos. De boeketjes en kransjes van de bruidsmeisjes, de grote boeketten… Echt een plaatje, het zag er allemaal zo mooi uit. Ik kocht een zooitje jar’s voor in de bomen (met solar licht) en andere werden door Marleen gevuld met bloemen en overal opgehangen. De bloemen in de bomen, de lichtjes….het leek wel een sprookje!

Foto’s
En dan Jeaninne van Vierdeliefdefotografie. Tja, daar hoef ik toch eigenlijk niets over te zeggen als je de foto’s ziet. Bizar hoe zij (zo onopgemerkt) alle momenten zo mooi, echt en puur vast heeft weten te leggen. Geen geposeerde foto’s en we hebben amper door gehad dat ze er was. Wat overigens eigenlijk best jammer is, want ze is nog leuk ook 😉 Lieve dames, dank voor jullie prachtige werk!

Bedankt ook iedereen voor de lieve wensen op Social Media. Zo lief! Wij kijken met heel veel liefde en een dikke vette glimlach terug aan onze dag. Getrouwd met de leukste en dit gevierd met onze 2 kleine maar grootste liefdes.

De inmiddels allemaal Büllers!
Liefs Suzanne Büller – de Jong 🙂

Heeeel veel foto’s….ja ik kan hier toch niet uit kiezen? More is more 🙂

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

 

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

 

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

 

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Pictures: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie &SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

&SUUS | Boomgaard Bruiloft | Foto's: Vier de Liefde Fotografie

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.