Wat? Why? Woonbeurs? WOWN! ?

&SUUS Interieuradvies & Styling for WOWN! | www.dev.fernieweb.com/suus Wat? Why? WOWN!?? Misschien hebben jullie iets voorbij zien komen. Bij mijn collega’s Souraya, Anki of bij mij? Het begon met Eye en het werd later WOWN! Super leuk allemaal. Maar wat is het? En wat gaan we nu precies doen?

Dooddoener

Niets is vervelender dan posts met de melding dat er iets spannends, nieuws of leuks staat te gebeuren en je vervolgens moet wachten. Tenminste dat vind ik. Dus communiceerden wij nog vrij weinig over WOWN! We hadden nog niets concreets in handen en wisten ook niet hoelang dat ging duren. Maar nu kunnen we eindelijk iets meer kwijt, dus ik praat je graag even bij.

Wat is WOWN?
WOWN! is een nieuw merk, bedacht en gerund door 5 creatieve ondernemers.  3 woonbloggers: Anki van Zilverblauw, Souraya van Binti-Home en mijn persoontje, hebben de krachten gebundeld met Lonneke van Bubblemint en Marlous van Oh Marie onder de naam WOWN!. Met WOWN! gaan we een nieuwe lijn interieurproducten in de markt zetten. 1 label, 3 verschillende stijlen zoals je die vast herkend van Zilverblauw, Binti Home en &SUUS.

WOWN! gaat over wonen. Wonen met de wow-factor. Maar het staat ook voor ‘w(e)-own’

Samples op de vtwonen&designbeurs 

Allemaal ervaring met het produceren van eigen producten, allemaal via ons eigen netwerk en op onze eigen manier. Met WOWN! willen we onze krachten bundelen om met een eigen label 3 verschillende woonstijlen te kunnen vertegenwoordigen. En dat is gelukt!  Met heel veel trots kan ik vertellen dat we onze eerste samples binnen hebben. We kunnen dus iets laten zien! En dat kun jij weer met je eigen ogen zien, want vanaf dinsdag 3 oktober staan we op de vtwonen & designbeurs met de eerste samples van onze collectie.

LOGO &SUUS

Wil ik zien!
Dat komt mooi uit, want ik kan  4 kaarten weggeven voor onze Family, Friends & VIP Night op vrijdag 6 oktober. De avond begint om 17.00 uur en eindigt op 21.00 uur. Wij hebben een hapje en drankje voor je klaar staan en zijn natuurlijk erg benieuwd naar je eerste reactie! Reageer hieronder, of op Instagram of Facebook post. De winnaars worden vóór 2 oktober aanstaande gekozen.

Filmpje
Meer weten of lezen over WOWN!? Bekijk het filmpje waar we veel lol om hebben gehad en Souraya super in elkaar heeft gezet. We hebben ook een website www.wown.nl waar je je ook kunt inschrijven voor de nieuwsbrief.

&SUUS | WOWN! op de vtwonen&designbeurs | www.dev.fernieweb.com/suus

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.