Wat? Why? Woonbeurs? WOWN! ?

&SUUS Interieuradvies & Styling for WOWN! | www.ensuus.nl Wat? Why? WOWN!?? Misschien hebben jullie iets voorbij zien komen. Bij mijn collega’s Souraya, Anki of bij mij? Het begon met Eye en het werd later WOWN! Super leuk allemaal. Maar wat is het? En wat gaan we nu precies doen?

Dooddoener
Niets is vervelender dan posts met de melding dat er iets spannends, nieuws of leuks staat te gebeuren en je vervolgens moet wachten. Tenminste dat vind ik. Dus communiceerden wij nog vrij weinig over WOWN! We hadden nog niets concreets in handen en wisten ook niet hoelang dat ging duren. Maar nu kunnen we eindelijk iets meer kwijt, dus ik praat je graag even bij.

Wat is WOWN?
WOWN! is een nieuw merk, bedacht en gerund door 5 creatieve ondernemers.  3 woonbloggers: Anki van Zilverblauw, Souraya van Binti-Home en mijn persoontje, hebben de krachten gebundeld met Lonneke van Bubblemint en Marlous van Oh Marie onder de naam WOWN!. Met WOWN! gaan we een nieuwe lijn interieurproducten in de markt zetten. 1 label, 3 verschillende stijlen zoals je die vast herkend van Zilverblauw, Binti Home en &SUUS.

WOWN! gaat over wonen. Wonen met de wow-factor. Maar het staat ook voor ‘w(e)-own’

Samples op de vtwonen&designbeurs 
Allemaal ervaring met het produceren van eigen producten, allemaal via ons eigen netwerk en op onze eigen manier. Met WOWN! willen we onze krachten bundelen om met een eigen label 3 verschillende woonstijlen te kunnen vertegenwoordigen. En dat is gelukt!  Met heel veel trots kan ik vertellen dat we onze eerste samples binnen hebben. We kunnen dus iets laten zien! En dat kun jij weer met je eigen ogen zien, want vanaf dinsdag 3 oktober staan we op de vtwonen & designbeurs met de eerste samples van onze collectie.

LOGO &SUUS

Wil ik zien!
Dat komt mooi uit, want ik kan  4 kaarten weggeven voor onze Family, Friends & VIP Night op vrijdag 6 oktober. De avond begint om 17.00 uur en eindigt op 21.00 uur. Wij hebben een hapje en drankje voor je klaar staan en zijn natuurlijk erg benieuwd naar je eerste reactie! Reageer hieronder, of op Instagram of Facebook post. De winnaars worden vóór 2 oktober aanstaande gekozen.

Filmpje
Meer weten of lezen over WOWN!? Bekijk het filmpje waar we veel lol om hebben gehad en Souraya super in elkaar heeft gezet. We hebben ook een website www.wown.nl waar je je ook kunt inschrijven voor de nieuwsbrief.

&SUUS | WOWN! op de vtwonen&designbeurs | www.ensuus.nl

 

 

 

 

26 Comments

 1. Liza 28 september 2017

  Wat gaaf! En de naam is te gek!
  Veel succes samen!

  Beantwoorden
 2. Anneke 28 september 2017

  Super leuk! Heel veel plezier en succes samen!
  Ik ben heel benieuwd en wil jullie samples heel graag bewonderen, dus doe graag mee voor de kaartjes voor 6 oktober! #fingerscrossed

  Beantwoorden
 3. Sanne 28 september 2017

  Wat super gaaf, ben heel benieuwd!! Ik wil natuurlijk heel graag jullie samples zien 6 oktober.

  Beantwoorden
 4. Dorette Arts 28 september 2017

  Heel benieuwd naar de WOWN producten. Veel succes samen en graag proost ik op jullie succes!

  Beantwoorden
 5. Greta 28 september 2017

  Wow wat gaaf, ik ben erg benieuwd naar jullie producten. Helaas lukt de woonbeurs niet dit jaar maar we zien vast snel iets online voorbij komen, veel succes in ieder geval!

  Beantwoorden
 6. Annemarije 28 september 2017

  Naar de VT Wonen en Design beurs en de mooi producten van jullie zien? Nee hoor mij niet gezien. Dan word ik veel te enthousiast en wil ik gelijk een nieuwe woonkamer 😉

  Beantwoorden
 7. Nathalie 28 september 2017

  Waaauw wat super leuk, gefeliciteerd meiden! Gave naam en tof dat jullie je krachten gebundeld hebben! Ik kom super graag met Sonja van @zusinterieur een kijkje nemen op de family & friends avond! Heel veel succes!
  Liefs, Nathalie

  Beantwoorden
 8. Femke 28 september 2017

  Ik ben erg benieuwd naar de verschillende stijlen en de producten die jullie ontworpen hebben. Dus ik kom graag een kijkje nemen bij WOWN! Op de VTwonen-beurs.

  Beantwoorden
 9. Machtekd 28 september 2017

  WoW succes samen
  Ik kom graag een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 10. Caro 28 september 2017

  WoW wat een drive! Ben heeeel benieuwd! Van harte gefeliciteerd in ieder geval. Ik kom in ieder geval kijken op de woonbeurs! Succes groet Caro

  Beantwoorden
 11. Pien 28 september 2017

  Wat cool wat cool wat cool !!! Mijn zusje en ik zijn allebei een huis aan het bouwen (helpt dit?) en lijkt mij HEEL leuk om te komen koekeloeren ! Maar vooral, wat cool dat jullie dit doen !! xxxx

  Beantwoorden
 12. Annelies Dorsman 28 september 2017

  Oh. Zo. Tof!!!! Ja natuurlijk wil ik de samples live zien! WOWN wordt vast een groot succes! Ik kan niet wachten!!

  Beantwoorden
 13. Elise Zoutewelle 28 september 2017

  Ziet er veel belovend uit! Ben zeer benieuwd naar alles! Ik blijf het merk zeker volgen ?

  Beantwoorden
 14. Dorine 28 september 2017

  Bijzonder goed gekozen jullie naam. Ik hoop echt dat het een succes wordt, genoeg om heerlijk door te gaan en niet te gek dat het jullie boven je hoofd gaat groeien. Ik ken jullie (nog) niet oersoonlijk, maar de dingen die ik zag en las laten mij denken dat het gewoon lukt. Heel heel veel geluk met deze stap!

  Beantwoorden
 15. Nicole 28 september 2017

  Wow wat gaaf!! Ik doe heeul graag mee voor de kaartjes, want dit wil ik niet missen.
  Heel veel succes met WOWN! Maar dat gaat vast en zeker goed komen.

  Beantwoorden
 16. Dana 28 september 2017

  Proost op WOWN!! Ben superbenieuwd naar de items, dus kom graag kijken. X

  Beantwoorden
 17. Sharon 28 september 2017

  Super tof! Ik ben zeker in om de samples te komen bekijken op de beurs, kom maar op… ik gooi Mn agenda er voor om?

  Beantwoorden
 18. Dana 28 september 2017

  Proost op WOWN! Onwijs leuk! Ben benieuwd naar de samples en kom graag kijken hoor!

  Beantwoorden
 19. Pauline 28 september 2017

  Oh wauw, wat super stoer van jullie. Erg benieuwd naar de items. Gaat mij vast weer geld kosten. Succes!!

  Beantwoorden
 20. Sandra Verhoeven 28 september 2017

  Wow, gefeliciteerd Ladies! Ik ben zeer benieuwd naar jullie samples! Ik kan wel wat tips en ideeen gebruiken voor restyling van woonkamer/keuken, dus ik doe graag mee met de winactie

  Beantwoorden
 21. Fleur de Jong 28 september 2017

  Jaaaa, ik ben nieuwschierig en wil heel graag meer zien van wown!
  Heel veel geluk met elkaar en maak een succes van WOWN.

  Beantwoorden
 22. nllk. 29 september 2017

  Spannend!! Super naam, creëert verwachtingen! Erg benieuwd en zou graag een kijkje nemen op 6 oktober. Veel succes en hoop jullie te zien volgende week!

  Beantwoorden
 23. nllk. 29 september 2017

  Spannend!! Super naam, creëert verwachtingen! Doe graag mee om kans te maken op de kaartjes en het net eigen ogen te kunnen zien, voelen en ervaren. Succes en hoop jullie volgende week te zien!

  Beantwoorden
 24. Carmen 29 september 2017

  Superleuk! Ik kom dit heel graag bewonderen op de 6e en doe dus graag mee aan de winactie ?

  Beantwoorden
 25. Janine 29 september 2017

  WOW! Supergaaf meiden jullie eigen woonmerk? Gefeliciteerd en heel veel succes en plezier gewenst met samen nog meer moois creëeren!!! Superbenieuwd naar de samples?

  Beantwoorden
 26. Susan 30 september 2017

  Dat gaat vast en zeker een succes worden. Jullie zijn allemaal zo talentvol. Veel succes en ik zie jullie graag 6 oktober. ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *