vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis

&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | slaapkamer

vtwonen&designbeurs, het vtwonen huis Zoals elk jaar, een verslag van de eerste dag op de vtwonen&designbeurs met een foto verslag van het vtwonen huis. Dit jaar geen hoog huis met bovenverdiepingen en trappen, maar een Open Huis in de verschillende kamers naast elkaar. Lekker overzichtelijk en weer erg mooi zoals we dat elk jaar gewend zijn!

Dit jaar ben ik zelf aanwezig voor ons nieuwe woonmerk WOWN! (zie vorige bericht) dus heb ik vandaag erg weinig van de beurs gezien. Net zoals voorgaande jaren (klik hier) heb ik wel wat foto's van het vtwonen huis kunnen maken. Dus ook dit jaar direct weer een verslag van mijn kant.

Voor de woonkamer en keuken zijn mooie neutrale en grijze tonen gebruikt, met prachtige kunst aan de wanden. Het tiny house kreeg ik helaas niet goed op de foto. Achteraf bleek ik een verkeerde instelling gebruikt waardoor alle foto’s ook wat korrelig zijn. De badkamer met slaapkamer vond ik qua kleurgebruik erg mooi! Maar neem vooral zelf een kijkje in onderstaand foto verslag:

Donderdag, vrijdag en zondag ben ik ook weer aanwezig in onze stand van WOWN! Wie weet zie ik je daar nog. Groetjes, Suzanne

Slaapkamer/woonkamer

&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |

 

Woonkamer

&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |
&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2017 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |

 

Kinderkamer:

&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |

Keuken:

&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus |Tuinkamer:&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | 19&SUUS | vtwonen&designbeurs | 2016 | vtwonenhuis | dev.fernieweb.com/suus | 19

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.