&SUUS for Little Legends | Mon Petit Loup 2

Terwijl iedereen de winterjassen deze dagen nog even in de kast laat hangen, presenteer ik alvast mijn favoriete kindermerk jas: Mon Petit Loup. Misschien herinner je de mijn post van een aantal jaar terug nog? Het Nederlandse merk viel mij direct op tijdens de Flavourites Beurs en ik schreef er dit blog over. Inmiddels verkoopt mijn zusje Little Legends deze in haar webshop en maakten we een kleine reportage met onze favoriete modellen 🙂

Gemis

Altijd opzoek naar mantel jasjes voor Evie, maar slecht te vinden in Nederland. Dat is ook precies de reden waarom Ingrid Vuurman deze zelf ging maken voor haar kleindochter. De vele leuke reacties hierop en het gemis van zulke manteltjes heeft geleid tot de oprichting van het merk Mon Petit Loup. Dit merk runt Ingrid nu met haar dochter Sascha le Loux. Mooie wollen jasjes, met originele binnenvoeringen en van goede kwaliteit. Ik ben nog steeds fan!

It’s a family affair 
We vroegen Mees, Evie en Bram om model te spelen. Gelukkig vinden ze dat nooit erg en vooral Bram nam deze titel heel serieus. Als een echt model gooide hij zijn jas over zijn schouder en liep nog net niet de catwalk. Evie en Mees hadden voornamelijk HEEL veel lol en dat leverden ons weer wat leuke familie album waardige foto’s op. En uiteraard foto’s voor de webshop van Little Legends.  Want naast de schattige Mon Petit Loup jasjes, verkoopt Kim ook de (knie)sokken, tasjes en mutsen van Billy Loves Audrey, de Adidas en Tiny Cotton schoenen en haar eigen merk Little Legends rugtas.

Dus ja een beetje reclame 🙂 maar dat doe ik graag voor en met familie! 
&SUUS for Little Legends | Mon Petit Loup

 

&SUUS for Little Legends | Mon Petit Loup

&SUUS for Little Legends - Mon petit Loup

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.