Travel: Slapen in een pod? Is dat net zoiets als kamperen?

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

Niet normaal! Ik heb volgens mij nog nooit zoveel (privé) berichtjes op Instagram gehad als afgelopen weekend. Hoe leuk. Waar is dit? Wat is het? En waar kan ik boeken? Afgelopen weekend sliepen wij onverwachts een nachtje midden in de natuur in een Pod op Buitenplaats Beekhuizen.

Herfstvakantie

Mijn zusje en familie vroegen ons een dagje langs te komen in Velp. Zij hadden tijdens de herfstvakantie een ‘pod’ gehuurd in Velp. Op een idyllische plek midden in het  Nationaal Park Veluwezoom op een terrein van ruim 2,5 hectare. vind je Buitenplaats Beekhuizen.We zouden eigenlijk maar 1  dagje blijven, maar waren op slag verliefd en boekten ons eigen ‘podje’.

Slapen in een pod? 
De Pod is een unieke houten accommodatie (Engels ontwerp) die je in álle seizoenen een knus verblijf biedt in combinatie met een actief buitenleven. Soort kamperen, maar dan niet in een tent. Klein, maar fijn en knus. De pod is praktisch ingericht en je hebt er alles, zelfs een kleine badkamer met douche. Je kunt ook in andere tenten slapen, zoals bijv. een safari lodge tent. In iets soortgelijks hebben we op Elba geslapen(zie hier)

‘De herfst met al je zintuigen’Op je blote voeten door het bos!

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen Vergeet niet te spelen

Zaterdag was het een prachtige herfst dag en terwijl ik nog even snel naar Velp centrum reed (voor wat contactlens spullen en schone onderbroeken 🙂 liep de rest de kinderexcursie: ” De herfst met al je zintuigen” , waarbij door het bos lopen op je blote voeten toch wel een hele nieuwe ervaring was. Spelen op het terrein met de waterpomp, van de glijbaan en het kabelbaantje waren ook zeker favoriet. En voor de ouders: fikkie stoken en jezelf bijna de pod uitroken 🙂

Eten en drinken
Eten deden wij bij het gezellige restaurantje Woodz. Deze pop-up (oude) zeecontainer is ontworpen en ingericht door de Food Truck Company.  Goede koffie (met cheesecake!) scoort natuurlijk bonuspunten bij mij, maar het eten was ‘ s avonds ook erg lekker. Na het eten zaten we buiten met een dekentje op verwarmde (!) kussens, terwijl de kinderen rondom het haardvuur naar een ‘spannend’ elfen verhaal luisterden.

Klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn?  We komen dan ook zeker een keertje terug.

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

&SUUS | Slapen in een pod | www.dev.fernieweb.com/suus | Pod Buitenplaats Beekhuizen

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.