‘Pink is not a color, it’s an attitude’ – Opening restaurant MaMa Kelly Amsterdam

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus
Yeah! Vanaf vandaag opent MaMa Kelly haar nieuwste restaurant in hartje Amsterdam en afgelopen dinsdagavond mochten wij al voorproeven. Wat een feestje! Samen met mijn zusje vertrokken we naar het Olympisch Stadion waar Mama Kelly is gevestigd. Een te gekke tegenstelling: met uitzicht op het Olympische veld in een hele roze omgeving kreeft eten en aan een roze cocktail nippen.

‘Pink is not a color, it’s an attitude’

&SUUS | Pink quote | dev.fernieweb.com/suusPink Heaven
Uiteraard was ik enorm benieuwd naar de inrichting van dit nieuwe restaurant, want als interieur en roze liefhebber had ik hier al het e.a. over gehoord. Pink Heaven! Alles roze en geïnspireerd door een klein winkeltje in New York. Die inspiratie is niet een beetje doorgevoerd met een stoeltje en wat accessoires. Nee, MaMa Kelly gaat all the way. Het roze is doorgevoerd in het tapijt, bekleding, tot de servetten en koffiekopjes aan toe. Wat het met recht een hemelse plek maakt. Met eigenaar Rein Rambaldo (creative director bij interieur-ontwerpbureau De Horeca Fabriek) had ik eerlijk gezegd ook niet anders verwachtMetropolische gezelligheid

Het restaurant is onderverdeeld in 4 verschillende split levels ruimtes, waardoor de 1000 (!!) vierkante meter niet zo groots voelt. Favoriet is natuurlijk de bar, die prominent in het midden staat en ernaast de gouden huisjes waarin je kunt zitten. De bovenste etage heeft de prachtige gouden palm lampen en in de knuffelkamer helemaal op de begane grond zit je direct aan het gras van het Olympisch stadion. Deze knuffelkamer heeft zelfs roze vloerbedekking met eigen kip en kreeft print. Het roze gecombineerd met het goud/brass (let ook op de pui als je binnenkomt) en eikenhout, geeft het naast een stijlvolle, metropolische gevoel ook een warm en gezellige sfeer.

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

 

Kreeft en Kip….and more
Want over het eten hebben we het nog niet gehad. Niet geheel onbelangrijk voor een restaurant 🙂 Want, hoe vreselijk mooi, hip en instawaardig je nog mag zijn, we willen natuurlijk wel lekker eten. En jawel….dat kan bij MaMa Kelly. De signaturen gerechten Kip en Kreeft als hoofdgerecht (die botersaus van de kip….zo lekker) met als favoriete voorgerecht de Steak Tartare , van de soepen werd de pompoen soep de winnaar en ons favoriete dessert? De cheesecake, echt 1 van de lekkerste ooit. En ik kan je vertellen dat de zusjes de Jong daar al heel wat van hebben gegeten in hun leven 🙂


Als laatste puntje nog een compliment voor het personeel, stuk voor stuk erg gastvrij en vriendelijk. MaMa Kelly, wij hebben een heerlijke avond gehad. Bedankt, we komen zeker nog een keer terug.

Adres;
Olympisch Stadion 35
1076 DE AMSTERDAM
www.mamakelly.nl

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

 

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus&SUUS | Opening MaMa Kelly restaurant Amsterdam | Pink restaurant | dev.fernieweb.com/suus

 

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.