Hoe geef je de slaapkamer op een simpele manier een andere sfeer?

&SUUS | Slaapkamer | www.dev.fernieweb.com/suus | Voor een interview werd ik laatst gevraagd wat nu simpele manieren zijn om je slaapkamer een andere sfeer te geven? 1 van mijn antwoorden was: “Kies eens een dekbedovertrek in een hele andere stijl of kleur dan dat je normaal zou kiezen. Leuk antwoord, maar doe ik dat zelf eigenlijk weleens?

Saai?

En het antwoord is nee 🙂 Onze slaapkamer is al jaren, wit witter witst. Misschien een beetje saai, maar wij vinden dit samen het meest prettigste slapen. Ik ben echt totaal geen ochtendmens en ik vrees dat ik in een donkere kamer helemaal niet wakker wordt. Daarnaast associeer ik het wit van de slaapkamer met fris wit gewassen lakens en zal het je niet verbazen dat onze hoezen dus vrijwel allemaal wit zijn. Met 1 uitschieter…een grijze 🙂

&SUUS | Slaapkamer | www.dev.fernieweb.com/suus | Dekbedovertrek

Met Fleur in bed
Toen Essenza mij vroeg of ik een dekbedovertrek wilde uitkiezen moest ik direct aan mijn eigen antwoorden denken. Ik viel oorspronkelijk voor het diepgroene Fleur overtrek, maar in onze witte slaapkamer vond ik dat toch een beetje teveel contrast. Uiteindelijk heb ik de witte (verrassend!) Fleur versie uitgekozen, waarbij de prachtige bloemen print genoeg extra kleur brengt aan onze slaapkamer.&SUUS | Slaapkamer | www.dev.fernieweb.com/suus | DekbedovertrekUitstraling
Met de harige plaid (Vita ecru) & bijpassend fluffy kussen (+nog wat oude sierkussens) heeft onze slaapkamer toch net even een andere uitstraling gekregen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik door de kleuren in het dekbedovertrek wel even de vraag door mijn hoofd spookte, of we de muren toch niet ook misschien een kleurtje moesten geven  🙂

Of toch maar eens echt een heel ander dekbedovertrek nemen? Zoals ik mensen adviseer? Dat scheelt  heel veel werk en mocht je het zat zijn, dan zijn daar altijd de good old ‘ altijd goed’ witte lakens 🙂

&SUUS | Slaapkamer | www.dev.fernieweb.com/suus | Dekbedovertrek

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.