Vacature Interieur Stylist

&SUUS | WEAREHIRING | dev.fernieweb.com/suus | Vacature Interieur Stylist

&SUUS Interieuradvies & Styling is op zoek naar de beste, leukste & gezelligste Freelance Interieur Stylist, die ons team wil komen versterken! Wil jij ook mensen blij maken met hetgeen wat jij het allerliefste doet? Het inrichten van interieurs? Lees dan even verder.

WIJ

&SUUS geeft zowel zakelijk als particulier interieuradvies. Adviezen zijn onafhankelijk van merken, wisselend in stijlen, maar altijd persoonlijk. Eigenaresse Suzanne werkt samen met Inge en Danique en op dit moment stagiaire Jente vanuit haar kantoor in Alphen aan den Rijn. Wij houden van humor, zelfspot, veel koffie en alles…maar dan ook echt alles wat met interieur te maken heeft.

FUNCTIE
We zoeken een Freelance interieuradviseur die verschillende stijlen kan adviseren, maar zich wel herkent in de &SUUS projecten (zie portfolio). Je werkt zelfstandig aan een volledig interieuradvies. 3D tekeningen zijn een belangrijk onderdeel, uitstekende vaardigheden in Sketchup zijn dan ook een vereiste. Alle intake gesprekken worden  met Suzanne afgenomen en gezamenlijk maken jullie een plan van aanpak en wordt er tussentijd overlegt. Tijdens het project ben je minimaal 1 dag in de week op kantoor aanwezig om aan het plan te werken.

JIJ
Overdreven passie voor interieur en styling
Enthousiast, creatief, communicatief
Gemotiveerd en harde werker
Uitstekende ervaring met Sketchup en/of Vectorworks
Ervaring met het geven van interieuradvies
Je vind het leuk om verschillende stijlen te adviseren
Woon je in de buurt van Alphen a/d Rijn
In bezit van rijbewijs

Enthousiast? Stuur dan je CV + portfolio en motivatie  naar info@dev.fernieweb.com/suus 

&SUUS Interieuradvies en Styling | www.dev.fernieweb.com/suus | Advies zolderverbouwing

&SUUS | WEAREHIRING | dev.fernieweb.com/suus | Vacature Interieur Stylist

&SUUS Interieuradvies en Styling | www.dev.fernieweb.com/suus | Advies zolderverbouwing

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.