Nieuwe kleur op de muur: Lush Lilac

&SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus |
Na wat wikken en wegen en heel veel “raad de kleur” reacties op Instagram, is dit de nieuwe kleur op de onze muur geworden. Lush Lilac uit de Pure by Flexa ColorLab lijn. In dit blog kun je onze woonkamer nog zien met de oude zwarte muur. Mooi, maar wij waren wel weer toe aan iets anders. Daarnaast kregen we een nieuwe televisie en kwam de samenwerking met Flexa als geroepen.

Groen, blauw….paars? 

Dat het een donkere kleur zou worden, waren we het al snel over eens. Op een donkere muur valt de televisie minder op, daarnaast is ons huis verder vrij licht en wit en kan het wel een beetje contrast hebben. Heel donkerblauw was de keuze van mijn man (klinkt dat hé ;-), of donkergroen, maar ik wilde graag iets heel anders. Toen ik de naam Lush Lilac  noemde, werd dat in eerste instantie niet zo gewaardeerd.

” Lila op onze muur”?

&SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus | Over ‘haal’ tools

Handig dus dat Flexa een aantal overtuigingstools heeft 🙂 De visualizer app waardoor je de kleur ook echt op je muur kunt zien en je er een betere voorstelling bij kunt maken. Daarnaast heeft de Pure by Flexa ColorLab prachtige grote kleurstalen. In de verfspeciaalzaken die de Pure lijn verkopen, vind je een overzichtelijke kleurenwand die het maken van je beslissing nog makkelijker maakt. In plaats van een kleur te kiezen van een klein staaltje, vind je in deze wand kleurstalen op A4 formaat die je bijvoorbeeld op de muur plakt die je wilt gaan verven. Verkooppunten kun je hier vinden: https://www.flexa.nl/nl/vind-een-winkel (wel even de Pure by Flexa aanzetten)

&SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus |

Pure by Flexa ColorLab
De kleurstalen hebben we een tijdje op de muur laten hangen en de kleur beviel ons wel. Net iets warmer dan het zwart dat we hadden, goed te combineren met het kleed en de andere tinten die we al in huis hebben. Alles werd afgeplakt en we besloten ook de houten plank op het televisiemeubel in Lush Lilac mee te schilderen. Hiervoor gebruikten we dezelfde verf als voor de muur, de Pure verf dekt goed en we hebben deze maar 1 x geschilderd. Ik ben al vanaf het eerste moment enorme fan van de Pure lijn en pas deze vaak toe in interieuradviezen. Mooi mat, super dekkend en makkelijk af te nemen.

Welke wit op de muur?
Nu we toch bezig waren kregen ook alle witte muren een nieuwe laag. Een veel gestelde vraag via mail of social media: “Welke witte verf ik gebruik? ” Deze komt ook uit de Pure by Flexa ColorLab lijn. Al onze muren zijn in de kleur Delicated Greige. Een frisse wit, zonder een gele ondertint.

Eindresultaat
We zijn heel erg blij met het eindresultaat. Een warme kleur die voor contrast zorgt en niet te soft is naast de andere kleuren. De andere muren zijn ook weer fris wit, nu alleen het onderstel van de tafel nog. De pot met verf (1 uit de Flexa trendkleuren lijn) staat al klaar. Nu alleen nog even tijd vrij maken. Goed weekend iedereen! &SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus |
&SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus |

Dit blog is in samenwerking met Flexa gemaakt, eerdere blogs kun je hier vinden.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.