Review Oled 9002 televisie

&SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus |In het vorige blog kon je hem al aanschouwen, onze nieuwe Philips Oled televisie. Dé reden om gelijk ook maar de muur een andere kleur te geven. Eerlijk is eerlijk, ik ben geen fan van die zwarte grote bakbeesten in huis en hebben daarom al jaren een donkere muur erachter. Inderdaad, zodat deze minder opvalt. Ik ontving al wat vragen over de televisie en vandaag een review over deze nieuwste televisie.

Design

Uiteraard kijk ik bij een televisie eerst naar het design. Echt heel erg, maar alle nieuwste snufjes en technologieën zijn aan mij niet besteed. Toen deze binnenkwam (in een mega doos) vond ik hem voornamelijk heel groot en schrok ik wel een beetje. Eenmaal uit de verpakking en aan de muur, was ik direct enthousiast. Zoals je op de foto’s kunt zien, heeft de televisie namelijk geen overbodige randen en hij is super smal en valt dus mooi strak weg op onze muur.

Beeld
Beeld is eigenlijk het belangrijkste en ook daar kan ik alleen maar enthousiast over zijn. Ik heb enorm slechte ogen (-11 en wat gedoe aan mijn hoornvlies) dus ondanks speciale lenzen zie ik niet voor de volle 100%. De OLED technologie heeft speciale diepzwarte pixels, die voor verbeterde kleuren en een beter contrast zorgen. In combinatie met het grotere beeld merk ik gewoon echt verschil en kijk ik meer ontspannen televisie.

Hij is lekker groot 🙂

&SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus |Snufjes

Voor wat snufjes heb ik mijn partner om informatie gevraagd, zijn antwoord: Hij is lekker groot 🙂 De Philips Oled 9002 heeft Ambilight (waardoor je muur en huiskamer mee kleuren met het beeld op je scherm) Hij heeft een handige afstandbediening en reageert goed op spraakgestuurd zoeken.

Allebei om hele verschillende redenen, maar wij zijn beide erg positief over deze televisie. Deze komende kerstvakantie zullen wij hier dan ook heel wat Netflix serie’s op kijken. Iemand nog goede tips toevallig? 

Philips Oled 9002&SUUS Interieuradvies & styling | Nieuwe kleur in de woonkamer: Lush Lilac by Pure by Flexa Colorlab | www.dev.fernieweb.com/suus |

Dit blog is in samenwerking gemaakt met Philips, maar betreft een persoonlijke review

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.