&SUUS | WOWN is live | wownbyensuus

WOW!!! WOWN is live!

Eindelijk, eindelijk mag ik het bekend maken, hoef ik niet meer op te passen wat ik zeg en kunnen we eindelijk onze gehele collectie laten zien. De lancering van WOWN! is een feit. Een nieuw merk, bedacht en gerund door ons. 3 collecties woonproducten door 100 winkels in NL.

&SUUS | WOWN is live | wownbyensuus

Tof idee
Meer dan een jaar geleden kwam Lonneke bij ons met een idee, iets tofs! Of ik mee wilde doen om te kijken of we een nieuw eigen woonmerk konden lanceren. Samen met Anki en Souraya waarbij we onze eigen producten zouden bedenken, allemaal vanuit onze eigen herkenbare stijl. We hadden allemaal al ervaring met productontwikkeling en wisten daarom ook allemaal dat we een partner konden gebruiken. Een partner om te zorgen dat onze collecties er niet alleen zouden komen, maar ook nog eens betaalbaar en bereikbaar zouden zijn. Onze enige echte voorwaarde was dat ze zouden begrijpen dat de creatieve bal bij ons lag en we onze eigen keuzes wilden maken in design en kwaliteit.

Lonneke:”Ik wilde de krachten van de online en offline wereld bij elkaar brengen maar hierbij wel de creatieve touwtjes in handen houden.

Partner

Uiteindelijk hebben we niet lang gezocht naar een geschikte partner. Het lijntje naar Kwantum lag er al door een eerdere succesvolle samenwerking. Ze waren direct enthousiast en gingen vol vertrouwen met ons een samenwerkingsverband aan. Best uniek, want we hadden niet verwacht dat het mogelijk was om zoveel ruimte en vrijheid te krijgen bij zo’n grote partij als Kwantum.

&SUUS | WOWN is live | wownbyensuus

WOWN the Movie
Dus nu….meer dan een jaar na het eerste idee, een jaar na de eerste ontwerpen en schetsen is het zover! Vandaag presenteren wij aan de Nederlandse en Belgische pers ons merk WOWN en de collecties. We hebben een film opgenomen die getoond zal worden in de bioscoop. En jullie kunnen deze film HIER vinden.  Ondanks dat ik het echt VERSCHRIKKELIJK vind om mezelf zo terug te zien, verteld het wel echt duidelijk het verhaal hoe dit hele proces is verlopen.


Waar en wanneer te koop
Na de officiële lancering vandaag, kan ik ook gelijk bekend maken waar en wanneer de producten te verkrijgen zijn. Een gedeelte van de collectie zal per 19 maart te koop zijn in maar liefst  100 winkels en een ander deel is te koop in de webshop van Kwantum.

Van baan bij de bank, naar eigen ontworpen kussens op de bank 🙂

Trots!

Toen ik mijn baan bij een grote bank opzegde om voor mezelf te beginnen had ik ook een idee, een droom: ” Alleen nog maar werk doen waar je blij van wordt”.  En nu (nog niet eens 2,5 jaar later) kan ik het soms niet geloven wat er in die tijd is gebeurd. Met vandaag als mega hoogtepunt. Mijn schetsen, ideeën, producten liggen zometeen gewoon in 100 winkels door Nederland. Als je zou willen, kun je een hele &SUUS woonkamer bij elkaar winkelen 🙂

Natuurlijk vind ik het ontzettend spannend wat de reacties zullen zijn, maar vandaag maakt mij dat eventjes helemaal niets uit. Vandaag ga ik genieten….want jeetje, dit is toch wel heel erg bijzonder! 

Volg WOWN op de website: www.wown.nl 
WOWN powered by Kwantum vind je hier: https://www.kwantum.nl/wooninspiratie/wown

 

&SUUS | WOWN by Ensuus | wownbyensuus kussens

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.