WOWN by &SUUS – De lancering

&SUUS WOWN by ensuus | Powered by Kwantum | Vaas |wown by &suus

Geland na lancering
Pffffffff……..Ik ben inmiddels weer een beetje geland, want wat een feestje was het afgelopen dinsdag. Wie ons een beetje volgt, kan alleen geen WOWN meer horen vrees ik. Op het lancering event afgelopen dinsdag werd vooral Instagram gespammed met stories en live video’s. Van de foto’s die gemaakt werden tijdens de film, bij de photowall tot de geweldige hapjes en magische drankjes van de Holy Kauw Company.

WOWN the Movie

Alles was een beetje in een ‘film’ thema en iedereen werd onder het genot van een bakje speciale popcorn uitgenodigd in de filmzaal. En ja, daar zaten wij ….stiekem al achterin, inmiddels wel een beetje zenuwachtig te zijn. Want wat was dat scherm groot, hoe groot zouden wij dan wel niet zijn?? (note: heeeeel groot dus 🙂 en hoe zou men het ontvangen? De bekendmaking van onze partner, Kwantum. En de producten? Wat vinden ze van onze producten die al meer dan jaar geleden zijn bedacht?


Lange weg
Zoals eerder gezegd, ik ben niet blij met mezelf;-) in deze film, maar wel met de film zelf. Het verteld zo goed ons verhaal. Het verhaal wat meer dan een jaar geleden begon als een idee. De ideeën werden steeds meer werkelijkheid, we gingen op een inspiratie trip, hadden heel veel overleggen, whats-appte nog veel meer, ontwierpen onze eigen producten, ontvingen verkeerde samples, bedachten huisstijlen en verpakkingsmaterialen. Tussendoor stonden we ook nog op de vtwonen en designbeurs, zorgden we ervoor dat alle producten in onze huizen werden gefotografeerd en als laatste was er nog dit evenement.

Ontlading
Dus, je kunt je voorstellen dat het vooral ook een ontlading was. Enorme ontlading! En hoe  ontzettend gaaf is het dan, dat er dan zo overweldigend, lief en enthousiast op gereageerd wordt? Dat is echt geweldig. Dankjewel iedereen. Ook jij die nu leest. Dankjewel, dat je überhaupt tot hier helemaal leest 🙂 En dankjewel dat je er bent, want dit is allemaal begonnen bij een blog. Een blog die werd gelezen en waar ik later weer volgers door kreeg op Social Media. Dankzij jullie maak ik mijn kleine meisjes dromen waar en doe ik wat ik het allerleukste vind om mee bezig te zijn! DANK!

I’d like to thank
En als we dan toch op de Amerikaanse tour zijn (we trekken het film thema helemaal door) Dan wil ik net zoals Souraya ook even de WOWN-ers en Kwantum bedanken. Heel gek, maar eigenlijk alleen maar vrouwen. Ladies, dank dat ik dit avontuur met jullie heb mogen beleven. Enorm veel geleerd over mezelf, maar ook over de kracht van talent, passie en creativiteit. We can move mountains! Trots op jullie (Lonneke, Anki, Souraya en Marlous)

Pictures please!
Genoeg woorden, weer veels te veel woorden. Bovenste foto is de enige foto die ik in alle drukte zelf maakte, maar gelukkig was er Rebakke Mell die voor ons de dag subliem heeft vastgelegd. Alle foto’s van ons ‘feestje’ vind je hier op de site van WOWN!

19 maart liggen alle producten in de Kwantum winkels in Nederland en België en zijn ze ook online te verkrijgen.

Hoe leuk! Er is over ons geschreven:

And C Magazine:  Interieurinfluencers bundelen hun kracht
Emerce: Kwantum start nieuwe merk interieurbloggers
Marketing Fuel: Interieurbloggers &SUUS, Zilverblauw en Binti Home ontwerpen voor Kwantum
Laura: Wown-they-own/
Style and Sugar: Lancering nieuw interkeurmerk WOWN
Yvonne Kwakkel: Presentatie WOWN
FurnLovers: Lancering WOWN

wown by &suus

wown by &suus

wown by &suus

 

 

 

 

wown by &suus

wown by &suus

wown by &suus

wown by &suus

wown by &suus

wown by &suus

wown by &suus

wown by &suus

wown by &suus

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.