WOWN explosie | De eerste week

 &SUUS | WOWN explosie | De eerste week | #wownbyensuus #ensuus #flowers #vase |
Afgelopen maandag een week geleden, ging WOWN eigenlijk pas echt live. Vanaf dat moment lagen onze producten in de winkel en ging de website online. Vanaf nu was het niet meer alleen van ons, maar iets van iedereen. En dat is best eng kan ik je verklappen. Want wat gaat men van jouw producten vinden, die je meer dan een jaar geleden hebt bedacht? Zal het verkopen, hoe zijn de reacties?

Medewerker Kwantum Zoeterwoude Rijndijk: ” Wat een WOWN Explosie, er kwam zondag zelfs een busje met vrouwen die speciaal voor de WOWN producten kwamen “

Explosie

Zo’n enorme WOWN explosie hadden wij nooit in onze stoutste dromen kunnen bedenken. Van ontzettend enthousiaste Kwantum medewerkers, tot zo ontzettend veel tags en foto’s van onze producten. Hoeveel foto’s we niet hebben gekregen van onze stelling bij de verschillende kwantum’s door het land. En als klap op de vuurpijl, ging die maandag de website van de Kwantum ook nog eens down. Teveel bezoekers! Sorry hoor, maar hoe gaaf is dat? 🙂

 

&SUUS | WOWN explosie | De eerste week | #wownbyensuus #ensuus #flowers #vase | #wownbyensuus

Leukste!
Maar het leukste was natuurlijk het eerste bezoekje met mijn gezin en later met mijn collega’s om mijn eigen producten te zien en zelfs af te rekenen. Wat ook te leuk is? Foto’s van mensen thuis, die #wownbyensuus taggen. En wat krijg je dan? Allemaal prachtige kamers voorzien van een &SUUS product. Echt, je wilt niet weten hoe tof dat is om terug te zien.

&SUUS | WOWN explosie | De eerste week | #wownbyensuus #ensuus #kidscorner #lamp |

Trots
Ik ben dan ook enorm trots op dit clubje dames waar we dit in stilte mee hebben georganiseerd. Lonneke, bedankt dat jij 1,5 jaar geleden gelijk aan mij dacht bij het bedenken van dit unieke concept. Anki en Souraya, wat super dat ik dit met jullie heb mogen meemaken en we zo goed kunnen samenwerken! Marlous, bedankt voor je humor en je geweldige teksten. Mariska, Kwantum mag maar in zijn handjes knijpen met zo’n topper als jij. Jij stond direct open voor dit project en hebt je zelf er helemaal voor gegeven. Het bedrijf Kwantum en alle mensen op de achtergrond, ontzettend bedankt voor deze bijzondere kans en wat een leuk bedrijf zijn jullie!

&SUUS | WOWN explosie | De eerste week | #wownbyensuus #ensuus #woonkamer #kwantum |

Lieve jullie…ik weet eerlijk gezegd niet of jullie mijn teksten helemaal tot het einde lezen. Vast maar een heel kleine percentage. Teksten die vanaf het begin van mijn blog niet helemaal taalkundig goed zijn en verre van perfect, maar wel vanuit mijn hart en passie! Bij dit soort mijlpalen kan ik alleen maar jullie enorm bedanken. Want door dit platform, jullie als volgers en jullie reacties kan ik dit soort dingen doen. En daar wil ik jullie HEEL ERG voor bedanken. THX!

Work hard, play hard, Be kind & No drama!
Liefs Suus

Overzicht levertijden van de producten die nog moeten komen:

  • De verschillende trays’ staan sinds vandaag online zie hier
  • Het vierkante kussen met groen, komt in week 19
  • Het servies komt pas in week 22 

&SUUS | WOWN explosie | De eerste week | #wownbyensuus #ensuus #woonkamer #kwantum |&SUUS WOWN_prikmagneetbord2&SUUS WOWN_prikmagneetbord2&SUUS WOWN_prikmagneetbord2

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.