Waar is de lente? Lentemomenten met wehkamp

&SUUS | Lentemomenten Wehkamp| dev.fernieweb.com/suus |

Zoals jullie misschien wel op Instagram hebben gelezen, ben ik gevraagd voor een ontzettend leuke samenwerking met de wehkamp.  Eentje waarin ik mijn favoriete lentemomenten items mocht uitzoeken om met jullie te delen. Aangezien de lente ver te zoeken is, was ik wel in voor wat vrolijkheid.

En dan moet je kiezen!

In eerste instantie wilde ik op zoek naar leuke items voor onze tuin, die wel wat vrolijkheid kan gebruiken. Of zal ik toch voor een mooie bloemenjurk gaan, iets voor de kinderen, of in huis? Kiezen is niet mijn sterkste punt en de wehkamp maakte het mij niet makkelijk. In elke collectie is wel iets leuks (en veel!) te vinden. Dus gaf ik mezelf een kleine uitdaging: Shoppen in elke ‘Lentemomenten’ collectie en daar foto’s bij te maken.

&SUUS | Lentemomenten Wehkamp| dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | Lentemomenten Wehkamp| dev.fernieweb.com/suus |

Kinderkleding
Shoppen deed ik via de app en dat ging echt makkelijk. Voor Bram en Evie was ik zo klaar. Selecteren op maat en scrollen maar. Voor Evie koos ik de fleurige sweatjurk van Sissy Boy. Ideaal voor de lente, waar het nog te koud is voor een zomerjurk. Evie was dolblij, vooral de rushes vielen goed in de smaak. Als ik Bram blij wil maken, is een dierenprint altijd goed. Uiteraard (beroepsdeformatie 🙂 koos ik een t-shirt met een matchende kleur. Een stoer, maar fris shirt met vissenprint van Noppies. Ook die had ik in de pocket.

Huis en tuin
Omdat de zon ver te zoeken is, zocht ik een zonnig kussentje. Fleuriger dan dit gele velours exemplaar kan bijna niet, toch? Bij de tuinspullen heb ik mij verbaast over het aanbod, ik wist eerlijk gezegd niet dat ze dit bij de wehkamp ook zo uitgebreid hadden. Ik ging uiteindelijk voor een groene draadstoel. Een kindermodel en als deze bevalt, komen daar later nog de grotere versies bij.

&SUUS | Lentemomenten Wehkamp| dev.fernieweb.com/suus |

De boel opfleuren
Als laatste bestelde ik de terra cotta potten van Mica. Op kantoor heb ik deze al eens ‘gepimpt’ met restjes muurverf en ik had Evie beloofd dat zij dat ook nog eens mocht doen. Op deze manier hadden we wat persoonlijke en vrolijk gekleurde potjes voor in de tuin. Zo had ik alle opties van de Lente Campagne besteld en vormden er beelden in mijn hoofd die ik voor dit blog kon gebruiken.

Real life
Alles via de app ‘s avonds besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Nu de uitvoering van mijn plannetje. Leuk idee, uitwerking iets minder. Want….je kinderen in hun net nieuwe kleding potjes laten schilderen is natuurlijk helemaal geen goed idee 🙂 Terwijl mams foto’s staat te schieten, maken ze (met name Bram..die een kwast als kam gebruikt) er natuurlijk een potje van. Gelukkig heeft de kleding het overleefd, zij trots op hun potjes en ik heel blij met deze heerlijke foto’s!

Al onze lente items kun je direct hier vinden.

&SUUS | Lentemomenten Wehkamp| dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Lentemomenten Wehkamp| dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Lentemomenten | dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Lentemomenten wehkamp | dev.fernieweb.com/suus |

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.