Een lang weekend voor jezelf?

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Doors

Ciao Bella Weekends. Even er echt helemaal tussenuit…geen werk, geen verplichtingen, geen boodschappen, lijstjes en wasjes die nog opgevouwen moeten worden. Volledige aandacht voor jezelf , heerlijk eten en drinken, ontspannen en genieten in een schitterend stukje Zuid Italië.

Intenstief leven, vraagt om intensief ontspannen.

Ga je mee? 

Met deze insteek benaderde Jelly van Ciao Bella Weekends mij een tijdje geleden. We hadden via Instagram al eens contact gehad, omdat ik foto’s deelde van Puglia toen ik daar afgelopen jaar op huwelijksreis was. Jelly (en haar gezin) verruilde Nederland voor Zuid-Italië. Ze liet een fijn, maar druk leven in Nederland achter voor het schitterende Puglia. Daar ontdekte ze deze prachtige regio, maar ook een andere manier van leven, ontspannen en ontmoeten. Dit bracht haar op het idee om hier iets mee te gaan doen. Intensief leven vraagt om intensief ontspannen. Met Ciao Bella Weekends is het haar gelukt daar een weekend voor te maken voor iedere lady in the rush of her life.

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Ostuni

Zin? JA! 
Of ik zin had om zo’n weekend te ervaren? Zin? NATUURLIJK! Italië heb ik al een tijdje in mijn hart en sinds ik 4 jaar geleden met vriendinnen in Puglia was, ben ik verliefd op deze regio. De mensen, de sfeer, de prachtige plaatsjes, het strand en natuurlijk het heerlijke eten en drinken. Bij het idee alleen al werd ik al helemaal zen. Na een enorm drukke periode qua werk (o.a. de lancering van WOWN) kwam deze vraag als een geschenk uit de hemel.

Bijzondere vrouwen
Dus stond ik op een vroege vrijdagochtend op Schiphol, waar je vanaf een paar uur naar Puglia vliegt. Samen met nog allemaal andere vrouwen werden wij door Jelly en Grace in Italië opgewacht. Grace is de personal coach die de Master Classes Rust en Balans verzorgt tijdens deze weekenden. Met een heel uiteenlopend gezelschap stapte we het busje in, geen idee wat ons te wachten stond.

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Ostuni

Niets hoeft alles mag!
Wat een geweldig en bijzonder weekend heb ik gehad. Naast alle externe schoonheid, (want wat een prachtige Masseria’s, stadjes en plekjes hebben we gezien) vond ik het echt even weg zijn, in een andere omgeving met allemaal vrouwen die je niet kent wel het meest bijzondere. Allemaal vrouwen met een intensief leven, iets wat een bepaalde verbinding gaf. Sommige die je onverwachts zelf iets kunt brengen en anderen gaven  jou iets mee, zonder dat het zweverig werd. Niets hoeft alles mag!

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Ostuni

Onvergetelijk!
En daar hou ik van, want in the end doe je dit voor jezelf. Ik heb mezelf weer een beetje beter leren kennen, bewust genoten, de tijd aangegrepen om over dingen na te denken en geweldige herinneringen mee terug genomen. Dankjewel Jelly voor dit onvergetelijke weekend, tot snel 😉

Heel snel 🙂

Ga jij mee?
In mei ga ik namelijk zelf weer 🙂  en namens Ciao Bella Weekends mag ik jullie wat extra’s aanbieden als je ook meegaat. Sowieso een vroegboekkorting van 100,- euro voor 28 april. En wanneer je in de aanmelding laat weten dat je via &SUUS komt krijg je naast de Spa behandeling nog een extra massage van een uur en een manicure 🙂 Heerlijk toch!

Op de site van Ciao Bella Weekends vind je meer informatie over het programma, prijzen e.d.

Ciao Bella’s! X

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Lecce

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Lecce

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Lecce

 

 

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Masseria

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Lecce

&SUUS | Ciao Bella weekends Puglia Italy | Lecce

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.