Blauwe dino’s bestaan toch niet? Resultaat mini make over kamer Bram

&SUUS Interieuradvies | Bram zijn blauwe kamer | Jongenskamer | Lush Indigo Flexa Pure | dev.fernieweb.com/suus Eindelijk de blogpost van het resultaat van Bram zijn grote wens: een blauwe kamer! Foto’s van zijn oude kamertje, hoe wij te werk gingen en wat oorspronkelijk mijn idee was kun je hier lezen. Want ja, eerlijk is eerlijk ik had een iets zachtere blauw op het oog. Maar Bram was resoluut en koos voor de donkere, stoere kleur blauw: Lush Indigo uit de Pure by Flexa Colorlab.
Kleuren

Omdat we niet alles wilden vervangen, bleef de okergele kleur (zie meer hier). De lambrisering werd dus Lush Indigo en daarboven kozen we voor een grijze tint de Subtle Marble. Het bestaande vintage bureautje kreeg dezelfde kleur als de lambrisering, waardoor hij een beetje op gaat in de ruimte. Ook een paar van Bram zijn dino’s schilderde ik blauw en dat was echt het eerste wat hij zag. Blauwe dino’s! Wauw! Achteraf gezien hadden we dus misschien ook alleen zijn dino’s kunnen schilderen 🙂

Wauw Mam, blauwe dino’s….bestaan die ook?

&SUUS Interieuradvies | Bram zijn blauwe kamer | Jongenskamer | Lush Indigo Flexa Pure | dev.fernieweb.com/suus&SUUS Interieuradvies | Bram zijn blauwe kamer | Jongenskamer | Lush Indigo Flexa Pure | dev.fernieweb.com/suus

Spulletjes

Bram ligt nu met zijn grote bed op de grond. Een tijdelijke situatie totdat zijn bedstee gemaakt wordt. Zoals gezegd wilden we niet alles vervangen dus bleven zijn spulletjes. Ik kocht er alleen de vissenprints (boven het bureautje) bij en het dekbed (Hema). Tijdens een bezoekje bij de Kwantum voor WOWN, kwam Bram zelf (!) met het vossenkussen aanlopen. Het gele kussen met witte stip (ook Kwantum) kon ik niet laten liggen 🙂

Oud en nieuw – blauw kringloopgeluk

Ik hou er altijd wel van om wat oude elementen toe te voegen. In Bram zijn kamertje staat bijvoorbeeld nog speelgoed waar zijn vader mee heeft gespeeld. Maar ook de kringloop is favoriet. Samen met Bram ging ik op zoek bij onze kringloop en tot mijn verbazing troffen we daar een lampje in precies dezelfde kleur als de lambrisering. En dat voor nog geen 3 euro. Kan ik blij van worden! En Bram ook, maar die is sowieso blij als iets blauw is 🙂 Ook het perzische tapijtje namen we mee. Even heel heet wassen en het maakt het kamertje helemaal af! En Bram is super trots op zijn kamertje en zelf uitgekozen spulletjes en kleuren!

 

&SUUS Interieuradvies | Bram zijn blauwe kamer | Jongenskamer | Lush Indigo Flexa Pure | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS Interieuradvies | Bram zijn blauwe kamer | Jongenskamer | Lush Indigo Flexa Pure | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS Interieuradvies | Bram zijn blauwe kamer | Jongenskamer | Lush Indigo Flexa Pure | dev.fernieweb.com/suus

 

&SUUS Interieuradvies | Bram zijn blauwe kamer | Jongenskamer | Lush Indigo Flexa Pure | dev.fernieweb.com/suus

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.