Geen taart van mijn eigen &SUUS servies

WOWN by ENSUUS | &SUUS Servies | Aardewerk | Bloemen

Eindelijk! Mijn ontworpen WOWN &SUUS servies is verkrijgbaar bij de Kwantum in Nederland en België en daar hebben we best even op moeten wachten. Normaal gesproken zou dit nieuws een goede smoes zijn om te trakteren. Taart van mijn eigen &SUUS bordje. Dit keer niet want bij &SUUS HQ eten we tegenwoordig alleen maar rauwkost en crackers 😉

WOWN by ENSUUS | &SUUS Servies | Aardewerk | roze

 

Niet gaaf!
Maar kijk hoe leuk! Ze zijn ook zo gaaf geworden, of juist eigenlijk niet gaaf. Want dat wilde ik graag. Een imperfect serviesje, waar de rand van de kommetjes niet helemaal kaarsrecht van zijn en de kleuren steeds anders verlopen. En dat is gelukt, geen 1 bordje of bekertje is hetzelfde geworden. Ik vind het zo’n gezellig setje bij elkaar!

Mixen en Matchen
Inmiddels is het bijna al 2 jaar geleden dat Anki, Souraya en ik voor het eerst aan de slag gingen voor onze eigen WOWN producten. Ik wist al snel dat ik graag iets met aardewerk wilde doen. Ik heb echt een zwak voor mooie kopjes, bordjes en vooral kommetjes. Zo handig in gebruik ook. Daar kun je er toch gewoon nooit genoeg van hebben? Ik kon ook echt niet kiezen tussen de kleuren en daarom hebben we ze gewoon alle 3 uitgebracht. Zo leuk om ze allemaal met elkaar te mixen!

Waar te koop?
Dit servies heeft natuurlijk wel even de lancering en begin hype van WOWN gemist, dus vandaar vandaag even iets meer aandacht (ook het hele WOWN en Kwantum verhaal gemist? Hier kun je er meer over lezen) Het aardewerk kun je los van elkaar bestellen en bestaat eigenlijk uit 3 sets: een bordje, kommetje, beker en mok en deze zijn er dus in 3 verschillende kleuren: blauw/groen, roze/blauw en grijs.En je kunt ze hier bestellen of bij 1 van de Kwantum winkels bij jou in de buurt!

WOWN by ENSUUS | &SUUS Servies | Aardewerk | Bloemen

WOWN by ENSUUS | &SUUS Servies | Aardewerk | Blauw Groen servies

WOWN by ENSUUS | &SUUS Servies | Aardewerk | Roze

 WOWN by ENSUUS | &SUUS Servies | Aardewerk | Grijs

WOWN by ENSUUS | &SUUS Servies | Aardewerk | Roze

Volgde je ons WOWN account al op Instagram? Hier plaatsen we foto’s van alle WOWN producten bij ons thuis. 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.