Een update uit het roze &SUUS HQ – Dock Four

&SUUS | Een update uit het roze &SUUS HQ - Dock Four | Ensuus
Dock Four 
Een update uit ons gezellige roze &SUUS hoofdkantoor 🙂 De laatste keer dat ik jullie een glimp liet zien (zie hier) liet ik al weten dat er nog best het e.a. moest gebeuren. Maar voordat je het weet, ben je druk met projecten en zijn er zo 3 jaar om. Een beetje zoals bij de plinten als je net verhuisd bent ” dat doen we later wel”. Ook dat gebeurde hier, bij een interieuradvies bureau. Dat kan natuurlijk niet!

Stylepads 

Inmiddels kunnen we 1 to do van de lijst afstrepen. Ik koos voor een product dat we al meerdere keren in interieuradviezen hebben voorgesteld. De Style Pads van Dock Four. Super handig nu veel klanten ook op kantoor komen voor de presentatie. Naast de stalen die we al hadden, kunnen we nu echt het effect van de zgn Stylepads laten zien.

&SUUS | Een update uit het roze &SUUS HQ - Dock Four

Groot gebaar in een kleine ruimte
Ik koos voor 7 verschillende stylepads, omdat ik a) hou van een groot gebaar in een kleine ruimte en b) zodat we meerdere verschillende materialen en functies kunnen showen.  Je kunt de Style Pad helemaal zelf samenstellen en zo krijg je dus altijd een persoonlijk wandmeubel.

Welke Stylepad waarom?

Links boven in beginnen we met echt mos: Die wilde ik sowieso, je hoeft het mos geen water te geven, dus ideaal voor op kantoor (en voor mij) Daarnaast vond ik het leuk dat er aan deze kant van het kantoor ook wat groen terugkomt.
Logo op leer: Lastig te zien op de foto, maar het &SUUS logo is hier afgedrukt op leer. Zelf vind ik dit een hele gave optie en deze hebben we laatst dan ook geadviseerd. 1 grote, oude foto, onderverdeeld op verschillende stylepads en op leer afgedrukt. Door de werking van het leer, krijg je nog meer dat oude gevoel van de foto.
Stof met houten plankje: Voor kleur en warmte koos ik een warme roze stof, dezelfde stof als op onze Orange Slide chair (zie hier) thuis.Door de functie van een houten plank toe te voegen, kan ik ook wat accessoires of boeken kwijt.
Magneetbord met eigen foto: Misschien herken je de foto? Deze maakte ik met mijn telefoon en is nu de achtergrond van het magneet bord. Super handig en persoonlijk. Ik koos ervoor om deze in de lengte te verdubbelen. Praktisch en breekt ook met al die andere vierkantjes.
Vilten kaartenhouder: Deze Stylepad gebruikten we 2 jaar geleden voor Project Verloskundigenpraktijk (zie hier) en hier worden nu de geboortekaartjes in op gehangen. Naast dat het handig is, vind ik vilt een mooi materiaal en ook deze kleur komt terug in het logo en onze huisstijl.
Corten staal: Ook het corten staal is terug te vinden in de huisstijl en wilde ik dan ook graag aan de wand. Een stoer, ruiger materiaal die dient als een beetje tegenwicht naast al het roze.
Grovere stof met banden: als laatste deze wat grovere stof, die ook een functie kreeg. Door het kleine plankje en de banden kunnen er bijvoor tijdschriften of publicaties staan.

Eindresultaat
Helemaal blij ben ik met onze persoonlijke &SUUS wand. Nu ook maar eens doorpakken en de rest ook afmaken!

&SUUS | Een update uit het roze &SUUS HQ - Dock Four

&SUUS | Een update uit het roze &SUUS HQ - Dock Four

&SUUS | Een update uit het roze &SUUS HQ - Dock Four | Ensuus

 

&SUUS | Een update uit het roze &SUUS HQ - Dock Four

Foto’s:  Robin Welgraven, deze post is in samenwerking gemaakt met Dock Four en betreft mijn persoonlijke, eerlijke mening.

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.