Een aangekleed opgeknapt bankje

&SUUS | Simpele tuin make-over bohemien stijl | dev.fernieweb.com/suus

Deze hadden jullie nog van mij tegoed. In dit blog liet ik zien dat we naast ons tuinhuisje en de buiten eettafel, ook de oude steiger houten bank opnieuw in de beits hebben gezet. We kozen voor een beetje zand achtige kleur (CetaBever Tuinhout Beits Dekkend kleurnummer: E8.06.69) zodat we een iets ander hoekje konden maken dan al het wit en zwart (wat we voor de rest in de tuin hebben gebruikt)

Hier nog even de voorfoto 🙂&SUUS | Weer blij met onze tuin CetaBever | Tuinhuis | dev.fernieweb.com/suusStyling met oranje tinten

In het vorige blog kun je precies lezen hoe we te werk gingen, maar qua inspiratie is het ook wel leuk om te zien hoe het er ‘aangekleed’ uit ziet.  Qua aankleding koos ik voor een beetje oranje, wat ook terugkomt in de terra-cotta potjes die we al hadden staan. Door die kleuren, in combinatie met zand – tintje van de bank wilde ik een beetje een bohemien sfeertje creëren. Daarnaast komt bij oranje het groen van planten ook altijd zo mooi uit!

&SUUS | Simpele tuin make-over bohemien stijl | dev.fernieweb.com/suus

Gezellig zitje 
Dit zitje grenst direct aan de buitendeuren en hier zitten we het eigenlijk het meeste. Uiteindelijk komt hier veranda en we wilden daarom niet al teveel investeren in een nieuwe tuinset of bijvoorbeeld de schutting. Nu erg blij dat we de tuinset hebben opgeknapt. Met wat oude accessoires en 2 nieuwe kussentjes ziet het er weer super gezellig uit.

Als we niet op het strand te vinden zijn, kun je ons dus hier vinden.
Mooie dagen iedereen!

Liefs, Suus

De kussens komen hier vandaan, alleen de vet gedrukte zijn pas aangeschaft, bij de anderen weet ik dus niet of ze nog verkrijgbaar zijn.Dierenprint kleedje: KruidvatOranje kussen met fransjes: Loods 5Marrokaans Handira kussen: ElramlahamraBloemenprint kussen: KwantumZandkleurig kussen en oranje/zwarte print: The Go Around InteriorFluffy kussen: Essenzahome Kleedjes op de grond zijn echt al heel oud en ik weet niet meer waar ik deze heb gekocht. Het jute kleedje komt bij de Kwantum vandaan. &SUUS | Simpele tuin make-over bohemien stijl | dev.fernieweb.com/suus &SUUS | Simpele tuin make-over bohemien stijl | dev.fernieweb.com/suus &SUUS | Simpele tuin make-over bohemien stijl | dev.fernieweb.com/suus

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.