Flexa Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey

De nieuwe Flexa Kleur van het Jaar is vandaag bekend gemaakt: de honing warme kleur Spiced Honey. En wat vinden wij daar nu eigenlijk van? Ik deed een vragenrondje op &SUUS HQ

Spiced Honey, wat komt er als eerste bij je op en wat vind je ervan?

Danique:

  “Warme aardetint, knus en gezellig. Makkelijk toepasbaar en denk ik goed te combineren met het groen van planten”

Mirella: “Leuk, sfeervol als je het goed toepast en ik denk dat je er veel kanten mee op kunt” Niet typische Nederlandse kleur”

Inge: “Een sjieke en rustigere basis, die je goed kunt combineren met de kleuren die je nu veel ziet. Ik krijg er een herfstig en gezellig gevoel bij”.

Suzanne: Alles zoals hier boven genoemd 🙂 Qua trends zie je het bruin wel veel meer terugkomen. Ik had daarom een bruintint verwacht, maar eerlijk gezegd niet iets met geel. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe deze kleur in het echt is. Ik denk dat dit een kleur is waar mensen aan moeten wennen, maar die juist heel verrassend en mooi te combineren is met andere kleuren. Een warme en elegante kleur, die op verschillende manier en stijlen toepasbaar is.

4 kleurenpaletten
Om alvast een beetje de combinaties op te zoeken, hebben we hieronder de 4 verschillende kleurenpaletten waarbij Spiced Honey een hoofdrol speelt.

THINK

Met de kleuren uit het THINK-palet ademt het interieur een sfeer uit van rust.  Het relaxte palet aan verfkleuren is geïnspireerd op de verschillende kleuren van honing. Het bestaat uit een mix van rijke natureltinten, hier en daar een vleug roze, diep bordeaux en een volwassen donkerblauw. Het Kleurpalet van het Jaar is toe te passen in allerlei huizen en ideaal om van je huis een relaxte thuis te maken.

DREAM-palet
Met het DREAM-palet creëer je een ruimte waar je stil kunt zijn. Een rustige plek om te gaan zitten en weg te dromen. Het palet is sereen en volwassen, maar ook zacht en warm. Een vriendelijke, milde mix van romantisch poeder roze en vergrijsd blauw geeft rust, terwijl de honingkleurige Kleur van het Jaar diepte toevoegt en iets van wereldwijsheid.

LOVE-palet
Dit palet, het warmste van 2019, zit vol rijke, verzadigde nuances, uiteenlopend van bosgroen tot donker turquoise en een pigmentrijk terracottarood, afgeblust met de honingachtige Kleur van het Jaar en een aantal lichte natureltinten. Houten meubels en botanische prints maken er verder een gezellig huis van.

ACT-palet
 Als je voor dit palet kiest, wil je van je huis energie krijgen.Dit speelse palet combineert warme roodtinten met groen, zachter roze en blauw, onderstreept met grijs en wit. De gouden ondertoon in de Kleur van het Jaar garandeert dat het geheel warm en uitnodigend blijft. Met verf opgeknapt vintage meubilair brengt het interieur tot leven en geeft het karakter.

Binnenkort laten we op het blog graag zien hoe je de Spiced Honey kunt toepassen in je interieur en zal ik er zelf mee aan de slag gaan. Voor nu zijn we natuurlijk erg benieuwd wat jij ervan vindt…...Spiced Honey? Ja leuk? Of nee, ik sla even over!

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.