WOWN – Uitbreiding van eigen wooncollectie

&SUUS | WOWN uitbreiding eigen collectie by Kwantum | #wownbyensuus

Vandaag is het zover! Vanaf vandaag 19 november 2018 zullen de winkels van Kwantum en de online shop met nieuwe WOWN! producten worden aangevuld.
Afgelopen tijd
Vorig jaar rond deze tijd waren we nog druk bezig met de grootste lancering van WOWN! ons eigen woonmerk voor Kwantum. Hier kun je meer lezen over de eerste collectie en hier over de bijzondere lancering.Wat hebben we ontzettend veel lieve en leuke reacties ontvangen sinds deze lancering. Tot de dag van vandaag ontvangen we nog steeds de mooiste foto’s en reacties op deze eerste collectie. Super dat we dus kunnen melden dat er een uitbreiding op de bestaande collectie is.

Nieuwe collectie:

Alle 3 de collecties worden aangevuld met nieuwe producten. Ik heb er voor gekozen om producten en kleuren te gebruiken die goed te matchen zijn met de mijn eerste #wownbyensuus collectie. Voornamelijk in een warme terra/bruine kleur, voor extra gezelligheid in dit winterseizoen.

Op de bank
Het ‘boho’ pompom kussen en een bijpassende warme (en heerlijk zachte) plaid. Voor een beetje contrast een modern kussen met velvet roze cirkel, cognac leer en zwart rib stofje. Ook het gebaksbordje is er 1 uit de nieuwe &SUUS collectie.

&SUUS | WOWN uitbreiding eigen collectie by Kwantum | dev.fernieweb.com/suus | &SUUS kussen

Op de koffie
In de vorige collectie (zie hier) vond je al een uitgebreid servies in 3 verschillende stijlen. Dit keer wel iets in de categorie servies, maar dan wel echt het tegenoverstelde van de vorige keer. Hysterisch roze met gouden stippen (gebaks) bordjes, ik hou ervan 🙂

&SUUS | WOWN uitbreiding eigen collectie by Kwantum | ensuus servies

Spotlight
De grote vloerlamp met zwart onderstel en grijs gerookte glazen bol is naast verlichting ook een stoere aanvulling in je interieur. Zijn kleine zusje heeft een warme bruin/gele gloed en is perfect wat extra sfeerlicht voor op een dressoir of bijv. tv kast. Ook de ijzeren kast is uit de nieuwe &SUUS collectie.

&SUUS | WOWN uitbreiding eigen collectie by Kwantum | ensuus lamp |

&SUUS | WOWN uitbreiding eigen collectie by Kwantum | #wownbyensuus

Praktische kast
De kast heb ik ontworpen, omdat ik hier opzoek naar was maar nergens kon vinden. Soortgelijke kastjes zijn niet nieuw en ik heb ze ook vaak willen adviseren bij interieuradviezen. Alleen liep ik er tegenaan dat ze dan helemaal open zijn. En de meeste mensen maken hier in de praktijk dan een troep van. Daarom heb ik altijd graag lades, kastdeurtjes enz. Zo kun je ook nog wat opbergen wat niet iedereen hoeft te zien. Door deze combinatie van open en dicht een leuke toevoeging in je woonkamer, keuken of werkplek.

De nieuwe WOWN! collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Kwantum winkels in Nederland en in de online webshop, zie hier.
Heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe collectie vinden. En deel je &SUUS aankoop met #wownbyensuus want dat blijft toch wel zo leuk om allemaal terug te zien.

 

&SUUS | WOWN uitbreiding eigen collectie by Kwantum | #wownbyensuus

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.