LOL festival – Love of Living

&SUUS | LOL Festival Nunspeet | Video Blog verslag

Een hele dag LOL, wie wil dat nou niet? Afgelopen 4 & 5 november vond in Nunspeet het allereerste LOL festival plaats. Love of Living. Een interieurevent voor genodigden in de interieurbranche die de twee grootste trends van dit moment combineerden:  het bezoeken van festivals en het stylen van interieurs. Bonnie van Vadain vroeg mij om daar een video & blog verslag van te maken. Tijdens het event liet ik al het e.a. zien via mij IG stories en het ‘after’ filmpje kun je inmiddels hier op mijn IGTV zien, of hier op de site van LOL Festival.

Video, ik?
Toen ik werd gevraagd om het te filmen was ik naast vereerd ook wel verbaasd. De “Vrijdag Video’s” op IGTV zijn nou niet van hoogstaand niveau. Meer een kijkje in de keuken en gefilmd en ge-edit op mijn telefoon. ” Nee, maar dat is juist wat we willen” De commerciële kant van interieur is soms best zakelijk, wij willen met het LOL festival de leuke kant uitlichten. Juist omdat we in zo’n inspirerende en creatieve omgeving werken. De video mag dus echt op jouw manier, laagdrempelig en een realistisch verslag die dag”.

&SUUS | LOL Festival Nunspeet | Video Blog verslag

Festival vibes!
Wat was het leuk en mooi opgezet, mijn complimenten naar de organisatie. Een festival sfeertje met foodtrucks, grote picknicktafels &  gezellige zitjes.Combineer dat met goede sprekers en interessante workshops en je hebt volgens mij de ingrediënten voor de beste inspiratie en een bruisende netwerkplek.

&SUUS | LOL Festival Nunspeet | Video Blog verslag

Voetjes van de vloer
De organisatoren (Akzo Nobel, Vadain, Eijffinger, bece, Somfy, Moduleo, Tarkett Desso, Arte) stonden allemaal met een eigen ‘huisje’.  Vloeren, raamdecoratie, behang en wandbekleding tot verf, alles was vertegenwoordigd. Je begrijpt dat ik tussen het filmen door daar even inspiratie ben gaan op doen. Zoveel moois weer gezien! Behang dat je gewoon echt geen behang meer kunt noemen en PVC dat niet onderdoet van een houten vloer. En hoe je dat nou het beste zelf kunt doen kon je ervaren in de workshops ” Muurwerk” en “Voetjes van de Vloer”.

&SUUS | LOL Festival Nunspeet | Video Blog verslag

Workshops
Er waren veel meer workshops, waaronder van 2 van mijn lieve interieur blog collega’s Marij van My Attic en Anki van Zilverblauw. Anki vertelde (zoals alleen zij dat kan) over fotograferen met je smartphone. Marij gaf voor Akzo Nobel workshops in het atelier, waarna je zelf aan de slag kon met het schilderen van letters. Michiel de Zeeuw was de dagvoorzitter van het event en nam ons in een sneltreinvaart mee door alle trends en ontwikkelingen.

&SUUS | LOL Festival Nunspeet | Video Blog verslag

Jos Burgers
Op het grote podium stonden 2 gastsprekers die ik beide erg hoog heb en keek enorm uit naar hun presentaties. Jos Burgers nam ons mee in de wondere wereld van Klantgerichtheid en Marketing. Op een inspirerende, praktische en humorvolle manier hield hij ons een spiegel voor. Weer genoeg food for thought!

Achter de schermen bij vtwonen

Frans Uyterlinde kent natuurlijk iedereen. Hij nam ons mee naar wat er nu allemaal vooraf gaat aan een uitzending van het bekende tvprogramma vtwonen weer verliefd op je huis. Ach, het maakt mij helemaal niets uit waar deze man over verteld, ik hing sowieso aan zijn lippen. En ik was niet de enige, gezien alle selfies die er nadien met hem gemaakt werden 🙂

&SUUS | LOL Festival Nunspeet | Video Blog verslag

Verslaafd

De zondag werd afgesloten met een dansje en een zingende meneer in een pak. Oftewel Singer in Suit 🙂  De volgende dag was het weer feest. Het was een geweldige dag. Een dag dat je beseft dat je voor het juiste vakgebied hebt gekozen. Ik heb genoten van alle bevlogen mensen die er spraken, maar ook aanwezig waren. Allemaal interieurverslaafden zoals Frans dat treffend zei. Want zo is het, dit vakgebied is echt verslavend! 

De video op IGTV kun je hier vinden, of op de site van www.lol-festival.nl 

&SUUS | LOL Festival Nunspeet | Video Blog verslag

Meer inspiratie? Neem een kijkje op de Instagram pagina’s van deze diverse partners:

Gordijnen: Vadain
Muurbekleding: Arte
Verf: Akzo Nobel
Behangcollecties & Interieurstoffen: Eijffinger
Raamdecoratie:  bece
Vinylvloeren: Moduleo
Tapijt,Linoleum,Laminaat, Houten Vloeren & Vinyl:   Tarkett Desso
Harde Raamdecoratie: Somfy

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.