Kersthuis 2018 – Binnenkijken met kerst

&SUUS - Kerst 2018 - Kerstboom

Hoelang blog ik al? Even kijken…vanaf 2012. En elk jaar neem ik mij voor om ook eens op tijd een kersthuis blog te maken. Dit jaar wilde ik zelfs een hele kerst tafel styling delen. Ik dacht leuk…met mijn servies dat ik voor Kwantum had ontworpen.

Mislukt

Jammer, weer niet gelukt. Mijn huis is altijd pas echt op en top kerst en opgeruimd (!) op kerstavond. En tafel styling…ja, dat doe ik zeker. Alleen dan op de kerstdag zelf. Dan heb je natuurlijk geen tijd om foto’s te maken. En sowieso, beetje mosterd na de maaltijd.

&SUUS - Kerst 2018 - Kerstboom

Ons kersthuis
Wat ik wel ontzettend leuk vind. Ik kreeg gewoon een aantal vragen via instagram privé berichtjes … hoe onze boom eruit ziet. Nah! Hoe leuk is dat? Dus in dit blog gewoon alleen wat plaatjes van onze boom. En naast de boom ‘versier’ ik het huis altijd met bloemen, naast de mistletoe mogen die niet ontbreken. Een heel uitgebreid intervieuw en foto’s door de jaren heen kun je hier vinden op het blog van Christmaholic, waar o.a. deze tekst op staat:

Suzanne is gék op Kerst en pakt graag flink uit met decoratie en versiering. “Dat heb ik altijd al gehad,” lacht ze. “Vroeger noemden mijn vriendinnen me ‘Kerstdoos’. Ik kon gewoon tijdens de Dol Dwaze Dagen bij de Bijenkorf al kerstballen kopen, gewoon omdat ik ze mooi vond.” Die liefde voor Kerst komt misschien ook wel doordat ze op tweede kerstdag geboren is.

Aankleding en entertainment

Wij vieren dit jaar 1e kerstdag bij mijn vader en op 26 december komt iedereen naar ons. Dan ben ik jarig en komen mijn zusje en familie, maar ook onze vrienden die op dat moment alleen zijn. Orban kookt een uitgebreid kerstdiner en ik ben er voor de aankleding en entertainment 🙂  Voor jullie ook allemaal  hele gezellige kerstdagen.

 Liefs,
Suus

Kerst door de jaren heen? Bekijk hier de link.

&SUUS - Kerst 2018 - Kerstboom

&SUUS - Kerst 2018 - Kerstboom

 

&SUUS - Kerst 2018 - Kerstboom

&SUUS - Kerst 2018 - Kerstboom

&SUUS - Kerst 2018 - Kerstboom

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.