Nieuw vloerkleed en UFO in de woonkamer

&SUUS | Nieuw rozenkelim vloerkleed en salontafel | dev.fernieweb.com/suus

Vloerkleden verwisselaar
Dat ben ik! Ik hou van het wisselen met voerkleden, binnen no time heb je een heel andere sfeer. Deze winter hadden wij het oude Perzische kleed (die nog van mijn oma en moeder is geweest) liggen. Lekker diep en donker van kleur, ideaal voor de winter. Deze is nu (zie hier)onder de eettafel terecht gekomen. Knus voor van de winter, maar richting het voorjaar mag het wel iets lichter.

Nieuw vloerkleed

En dit is ons nieuwe exemplaar. Zo ontzettend blij mee! Een paar maanden terug kon je hier op IGTV  al zien, dat ik op bezoek ging bij de showroom van Rozenkelim in Hillegom om deze beauty op te halen. Ik ben echt fan van deze winkel en de kleden die ze importeren. Waarom? Het zijn vintage kleden, dus allemaal uniek en oud.

Kleden van  5 jaar oud tot soms wel 150 jaar oud.  Dus zo’n kleed vind je nooit bij de buren.

&SUUS | Nieuw rozenkelim vloerkleed en salontafel | dev.fernieweb.com/suusUniek en vintage 

Al een tijdje waren we op zoek naar een uniek vloerkleed die ook echt warm en zacht is. Bram en Evie vinden het namelijk heerlijk om ook op de grond te liggen en te spelen. Dus dacht ik aan een Beni Ouarian, maar wel eentje met een klein beetje kleur. Een kleur die dan weer bij onze Artifort Orange Slice zou staan. Toen ik voor een klant een kleed zocht, kwam ik deze tegen op de site van Rozenkelim. Zo blij toen bleek dat de kleuren in het echt , precies de juiste match waren.

Nieuw kleed, nieuwe salontafel voor een prikkie.
Met het nieuwe kleed, kwam per toeval ook een nieuwe salontafel. Daar zocht ik serieus al heel erg lang naar. De kleinere bijschuif tafeltjes en boomstammetjes wilden we vervangen door 1 grotere salontafel. Tijdens het kinderpartijtje van Evie, liep ik ‘even’ langs de kringloop ernaast en kwam deze rotan tafel tegen. Omdat de glasplaat er niet meer op zat, mocht ik hem meenemen voor nog geen 10,- euro!

Is it a plane? Is it a bird? No het is onze salontafel

Thuis moesten ze even wennen aan de “UFO” zoals ze de tafel noemden, maar al snel was hij goedgekeurd. Het is echt een gezellige toevoeging en super praktisch omdat er veel meer op kan. Ideaal voor de perfecte zaterdag avond volgens ons: “eten op de bank, met allemaal lekkere hapjes op de salontafel”

Ook de lichtgekleurde vaas vond ik bij de kringloop. En de glazen kaarsenstandaard met gedroogde bloemen van Sunny Lifestyle kocht ik in Noordwijk. Op de bank natuurlijk mijn eigen ‘Pompom’ kussen die ik voor Kwantum heb ontworpen. Blij met de gezellige, maar lichte woonkamer!

&SUUS | Nieuw rozenkelim vloerkleed en salontafel | dev.fernieweb.com/suus&SUUS | Nieuw rozenkelim vloerkleed en salontafel | dev.fernieweb.com/suus&SUUS | Nieuw rozenkelim vloerkleed en salontafel | dev.fernieweb.com/suus&SUUS | Nieuw rozenkelim vloerkleed en salontafel | dev.fernieweb.com/suus&SUUS | Nieuw rozenkelim vloerkleed en salontafel | dev.fernieweb.com/suus

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.