&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie

&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie  Ons nieuwe Swiss Sense Lifestyle by vtwonen bed.

Ooooh man wat hebben wij hier naar uit gekeken!
Het bed waarin ik in mijn tijger pyjama op spring in de televisie reclame van Swiss Sense. Geen idee waar ik het over heb? Lees dan even dit blog. Vanwege mijn kortstondige, bijzondere, 1 of minute of fame, ‘modellen’ carrière 🙂 mochten wij ook een nieuw bed uitzoeken. En je wilt niet weten hoe BLIJ wij hier mee zijn.
&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie
Ons oude bed was namelijk echt aan vervanging toe. Naast dat we beide naar binnen rolden vanwege een mega geul, stonden we elke ochtend op met rugpijn. Het klinkt misschien wat overdreven, maar  we hebben bijna de dagen afgeteld naar de dag dat ons nieuwe boxspring geleverd zou worden.

Bedden testen

Een paar maanden terug zijn we bedden gaan testen in  de winkel in Amsterdam Zuid Oost  (Arena Boulevard). Uiteraard gingen wij voor mijn ‘eigen &SUUS’ bed. Zo grappig  (of is het meer schrikken?) om jezelf mega groot aan de muur te zien hangen. We testen allebei los verschillende matrassen en kussens. Orban koos een heel hard matras en ik een iets zachter matras (maar nog wel wat harder ivm onze ruggetjes 🙂 En boven op de boxspring gingen we voor een mega turbo de luxe topper.

Echt, je wilt serieus niet meer opstaan als je daar proef ligt.

Mix and Match Swiss Sense Lifestyle by vtwonen

Na het belangrijkste gedeelte, komt het leukste gedeelte: welke kleur, model. Oftewel: My cup of tea. Direct hetgeen waarom deze samenwerking tussen vtwonen en Swiss Sense zo leuk is, voor iedere smaak, of stijl, je kunt van alles mixen en matchen. Dacht ik voorheen nog bij boxspringcombinaties aan die grove wat lompere bedden, de Lifestyle by vtwonen collectie is helemaal van nu en super persoonlijk te maken. Je kiest jouw favoriete hoofdbord uit, pootjes, de fijnste stof, mooiste kleur en leukste bijpassende nachtkastjes.

 

Don’t change a winning team
Heel eventjes hebben we gedacht om echt iets compleet anders te doen en voor een volledig ander bed te gaan. Dat zou alleen ook betekenen dat we de rest van de slaapkamer dan zouden veranderen en we naar en donkere slaapkamer zouden gaan. Super tof, maar puntje bij paaltje voelde dat toch niet helemaal goed. We zijn namelijk eigenlijk al heel blij met het sfeertje daar. En aangezien deze boxspring wel even meegaat hebben we uiteindelijk toch voor iets neutralers gekozen.

&SUUS Cinnamon bed 
De Boxspring Cinnamon is geïnspireerd  op de  &SUUS stijl (lees ook hier) ,dus het is niet gek dat we ook voor dit bed vielen. Wij kozen alleen voor een andere stof  (iets meer richting zand/naturel) En lieten het hoofdbord achterwege, omdat wij deze al hebben (als in gestuct muurtje achter ons) Het hoeslaken en topper laken bestelden we in dezelfde kleur als de boxspring zelf, net zoals de 2 sierkussens.

&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie

En?
Wat een feest! Ik ben een enorm avondmens, maar ik ben nog nooit zo vaak eerder naar bed gegaan. Ik moet wel eerlijk zijn dat ik de eerste week wel even moest wennen, maar dat schijnt erbij te horen. Nu slaap ik echt als een roosje en wordt ook niet meer met rugpijn wakker. We zijn er echt super blij mee, maar echt!  Want wat is goed slapen toch heerlijk.

Inmiddels heeft de slaapkamer muur wel een ander kleurtje gekregen. Eigenlijk de kleur zoals we het ooit voor ogen hadden. Samen met nieuw beddengoed, ziet het er alweer even anders uit. Dat laat ik jullie graag volgende week zien.

Meer info over de samenwerking tussen vtwonen en Swiss Sense en de diverse modellen? Kijk dan hier .

&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie

&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie

&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie

&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie

&SUUS Swiss Sense Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.