Suus in de reclame Swiss Sense

&SUUS in de Swiss Sense reclame - Lifestyle by vtwonen en Swiss Sense collectie

Hebben jullie hem toevallig al voorbij zien komen?  Suus die meespeelt in de reclame van Swiss Sense. Wat een ervaring was dat. Never, ever kunnen bedenken dat IK ooit in een reclame op de Nederlandse televisie te zien zou zijn. En al helemaal niet in mijn pyjama in een slaapkamer 🙂

vtwonen en Swiss Sense

vtwonen en Swiss Sense sloegen de handen in een en kwamen met een geheel nieuwe boxspringcollectie: de nieuwe Lifestyle by vtwonen collectie. De Lifestyle by vtwonen collectie is gebaseerd op vijf slaapstijlen van vtwonen: Pure Basic, Lazy Loft, Soft Modern, Eclectic Retro en Chic Classic. De collectie bestaat daarom uit vijf eigenzinnige boxsprings -Thyme, Pepper, Cinnamon, Sage en Ginger – die passen bij één van de vijf slaapstijlen.

 

&SUUS in de Swiss Sense reclame - Lifestyle by vtwonen en Swiss Sense collectie

Waarom IK in een reclame?
Maar waarom kreeg ik een kleine rol in deze reclame? De collectie Soft Modern is gebaseerd op de &SUUS Stijl. Hoe stoer is dat? Een onwijze eer, dat de stylistes van vtwonen mijn foto’s en ‘stijl’ hebben gebruikt om te kijken wat hier het beste bij zou passen. En ik herkende mezelf er ook helemaal in. De zachte poeder kleuren, met prints van Tiny Stories, de witte kleine vaasjes, boomstam tafeltjes en rotan lamp. Helemaal Suus!

Ervaring
Ik heb eventjes getwijfeld of ik mee wilde doen in zo’n reclame (met name vooral omdat ik in pyjama moest) maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Wat een ervaring, super om dit eens mee te maken. Dus dit was mijn 2 secondes of Fame op de Nederlandse televisie!

Foto’s door: Timo Sorber Photography

&SUUS in de Swiss Sense reclame - Lifestyle by vtwonen en Swiss Sense collectie

&SUUS in de Swiss Sense reclame - Lifestyle by vtwonen en Swiss Sense collectie

&SUUS in de Swiss Sense reclame - Lifestyle by vtwonen en Swiss Sense collectie

 

&SUUS in de Swiss Sense reclame - Lifestyle by vtwonen en Swiss Sense collectie

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.