&SUUS | Vintage vloerkleed in ensuus kantoor

 

Vloerkleden zijn denk ik wel 1 van mijn favoriete interieur items. Een vloerkleed brengt direct warmte en gezelligheid met zich mee, het zorgt voor een betere akoestiek en  je kunt er leuk een kleur in laten terug komen waardoor het vloeroppervlakte wordt doorbroken. Thuis (en bij interieuradviezen) spelen we daar vaak mee: vloerkleedje op de slaapkamer, bij de bank of onder de eettafel, ze liggen overal en nergens en ik wissel ze vaak om. 

Een vloerkleed geeft direct warmte en gezelligheid

Saaie kantoren styling 

Met de komst van ons nieuwe vloerkleed thuis (lees hier), was ik ook op zoek naar een mooi exemplaar voor op kantoor. Ik ben namelijk een groot voorstander van het gezelliger maken van kantoren. Want, man wat zijn er veel saaie kantoren in Nederland. Nu had ik laatst onze roze stoelen van kantoor (zie hier) omgewisseld met die van thuis (zie hier) dus mocht er wel weer wat kleur terugkomen op kantoor.  Ook was mijn goedkope, tijdelijke kleedje echt wel aan vervanging toe.

&SUUS | Vintage vloerkleed in ensuus kantoor

Vintage Vloerkleed
Ik koos voor een Volero vintage vloerkleed met de naam: Estate Medallion Rustiek. Bewust voor een lagere pool gekozen, zodat deze makkelijker schoon te maken is en je de stoelen er overheen kunt schuiven. Qua kleur iets meer naar het rood, maar waar de kleuren van het Dock Four paneel  ook deels in terug komen. Met een toefje groen, wat weer leuk matched met het groen in het kastje. Het is echt gelijk een stuk gezelliger in ons roze kantoortje. Direct zin om door te pakken en de lelijke bureau’s nu eens te vervangen voor mooie. Dat wordt de volgende stap.

 

&SUUS | Vintage vloerkleed in ensuus kantoor

&SUUS | Vintage vloerkleed in ensuus kantoor

Vloerkleed: Estate Medallion Rustiek
Paneel: Dock Four
Bloemen: Bloomon (met code #ensuusceramics ontvang je bij je bestelling deze witte vaas)
Stoel: Loods5
Lamp: Andtradition Dit blog is geschreven in samenwerking met Volero.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.