Slaapkamer make-over met duurzaam beddengoed SUITE702

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus
Graag stel ik jullie dit nieuwe biologische beddengoed merk voor: SUITE702. De merknaam SUITE702 is een knipoog naar de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono. In 1969 brachten zij, bij wijze van huwelijksreis, een hele week in bed door, in Suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam Zuid.

Het roer om

SUITE702 is opgericht door Shirley Muijrers en Olaf Arkauer. Shirley is textieldesigner en docent aan de Design Academy Eindhoven. Olaf was reclamestrateeg en werkte met ‘mijn’ Orban samen, maar gooide het roer om ondernemer te worden. Samen zijn zij SUITE702 gestart en werken zij zich letterlijk een slag in de rondte.

In het zonnetje
Met mijn zwak voor ondernemerschap (en mensen die totaal voor hun droom of passie gaan) zet ik deze 2 en dit mooie merk dan ook graag in het zonnetje. Daarnaast maken ze ook gewoon echt hele mooie en kwalitatief goede producten. Duurzaam van biologisch Perkal katoen en in de meest geweldige (intense) kleuren.

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus

Echt super hoezen, mooi glad en stevig. Net of je in een hotel slaapt!

Slaapkamer mini make-over 

Ik mocht een set beddengoed uitzoeken, waar ik thuis mee aan de slag kon gaan. Met de komst van ons Swiss Sense nieuwe bed (lees hier) kwam dit heel goed uit. Zo leuk om je slaapkamer met ander beddengoed weer een ander gevoel te krijgen. Ik zocht wat favoriete kleurtjes uit (in totaal 14 kleuren (!) want je kunt alles los bestellen. Lekker mixen en matchen…daar hou ik van!

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus

Favoriet….De Bedmate!
Favoriet bij mij?  De Bedmate! Wat een uitvinding is dat! Waar was dit toen ik zwanger was? De ideale vervanging voor dat lelijke zwangerschapskussen. De bedmate is een mega lang kussen van 160cm of 180cm en ideaal. 1) omdat het gewoon mooi staat en met je hoofdkussens er tegenaan, het direct al af is. 2) Zo gezellig als Bram en Evie in het weekend ‘s ochtends bij ons komen liggen, dan liggen we op 1 groot kussen.

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus

Muur ook andere kleur
Met zoveel mooie kleurtjes op ons bed, vond ik het leuk om de muur ook wat donkerder te maken. Deze kreeg een kleur die erg overeenkomt met de kleur van het dekbedovertrek: Camel. Ik koos voor de kleur Pyramide (uit de Praxis stalen) en mengde deze in Flexa Creations extra mat. Daarnaast is het precies de kleur van het vintage behangetje die op de overloop moet komen.

Leuk!
Op Instagram mag ik een beddengoed set weggegeven. Kik hier als je mee wilt doen!
Welke kleuren gebruikte ik?
Kussenhoes: Cognac
Dekbedovertrek:Camel
Bedmate: Kakhi Gold
Hoeslaken: Nude

 

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.