Slaapkamer make-over met duurzaam beddengoed SUITE702

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus
Graag stel ik jullie dit nieuwe biologische beddengoed merk voor: SUITE702. De merknaam SUITE702 is een knipoog naar de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono. In 1969 brachten zij, bij wijze van huwelijksreis, een hele week in bed door, in Suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam Zuid.

Het roer om
SUITE702 is opgericht door Shirley Muijrers en Olaf Arkauer. Shirley is textieldesigner en docent aan de Design Academy Eindhoven. Olaf was reclamestrateeg en werkte met ‘mijn’ Orban samen, maar gooide het roer om ondernemer te worden. Samen zijn zij SUITE702 gestart en werken zij zich letterlijk een slag in de rondte.

In het zonnetje
Met mijn zwak voor ondernemerschap (en mensen die totaal voor hun droom of passie gaan) zet ik deze 2 en dit mooie merk dan ook graag in het zonnetje. Daarnaast maken ze ook gewoon echt hele mooie en kwalitatief goede producten. Duurzaam van biologisch Perkal katoen en in de meest geweldige (intense) kleuren.

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus

Echt super hoezen, mooi glad en stevig. Net of je in een hotel slaapt!

Slaapkamer mini make-over 
Ik mocht een set beddengoed uitzoeken, waar ik thuis mee aan de slag kon gaan. Met de komst van ons Swiss Sense nieuwe bed (lees hier) kwam dit heel goed uit. Zo leuk om je slaapkamer met ander beddengoed weer een ander gevoel te krijgen. Ik zocht wat favoriete kleurtjes uit (in totaal 14 kleuren (!) want je kunt alles los bestellen. Lekker mixen en matchen…daar hou ik van!

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus

Favoriet….De Bedmate!
Favoriet bij mij?  De Bedmate! Wat een uitvinding is dat! Waar was dit toen ik zwanger was? De ideale vervanging voor dat lelijke zwangerschapskussen. De bedmate is een mega lang kussen van 160cm of 180cm en ideaal. 1) omdat het gewoon mooi staat en met je hoofdkussens er tegenaan, het direct al af is. 2) Zo gezellig als Bram en Evie in het weekend ’s ochtends bij ons komen liggen, dan liggen we op 1 groot kussen.

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus

Muur ook andere kleur
Met zoveel mooie kleurtjes op ons bed, vond ik het leuk om de muur ook wat donkerder te maken. Deze kreeg een kleur die erg overeenkomt met de kleur van het dekbedovertrek: Camel. Ik koos voor de kleur Pyramide (uit de Praxis stalen) en mengde deze in Flexa Creations extra mat. Daarnaast is het precies de kleur van het vintage behangetje die op de overloop moet komen.

Leuk!
Op Instagram mag ik een beddengoed set weggegeven. Kik hier als je mee wilt doen!
Welke kleuren gebruikte ik?
Kussenhoes: Cognac
Dekbedovertrek:Camel
Bedmate: Kakhi Gold
Hoeslaken: Nude

 

&SUUS Mini slaapkamer make over met beddengoed van SUITE702 en nieuwe muurkleur | ensuus

 

5 Comments

 1. Aide Lewis 9 juni 2019

  Het is echt zo mooi geworden. Helemaal af

  Beantwoorden
 2. Nicole Nieks_servies 9 juni 2019

  Wauw dit ziet er heel gaaf uit. Echt inspiratie voor onze nieuwe slaapkamer.

  Beantwoorden
 3. Madeleine 26 oktober 2019

  Ik heb de muur van de slaapkamer in mijn nieuwe appartement inmiddels precies de kleur geverfd die jij gebruikt hebt. Handig da je dat erbij hebt vermeld. Ik vond het erg lastig om te bedenken hoe ik mijn slaapkamer wilde hebben, maar ik kwam heel toevallig op je blog via Suite702 en dit was eigenlijk wat ik zocht. Het bed moet nog bezorgd worden, maar deze foto’s zijn in ieder geval mijn inspiratie!

  Beantwoorden
  • &SUUS 4 december 2019

   Wat super leuk en lief dat je dit hebt laten weten. Dankjewel!

   Beantwoorden
 4. Sarah 30 januari 2020

  Wat een gave kamer, heel mooi zo die kleuren combinatie. Ben verliefd op de koorf achter het bed. Mag ik misschien vragen wat de afmetingen er van zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *