Kerstcadeautjes inpak tips met Søstrene Grene

 

Kerstcadeautjes inpakken met Søstrene Gene enSuus

Kerstcadeautjes opnieuw inpakken in de kleur van de kerstboom? Yes, guilty. Stiekem al Sky Radio op…voor Sinterklaas? Jawel, guilty!
Dit ‘plus het feit dat ik een soort van kerstkindje ben’ (geboren op 2e kerstdag), maakt dat deze samenwerking met Søstrene Grene mij dan ook op het lijf geschreven is. Een doos vol inpakspulletjes met de vraag of ik hier iets creatiefs mee kon doen.Yes! Heerlijk om te doen en daarnaast hoop ik jullie ook te kunnen inspireren met enkele simpele (en duurzame) inpaktips.

Kerstcadeautjes inpakken met Søstrene Grene enSuus

 

 

Droogbloemengekkie

Als droogbloemen gekkie-nerd -fan van het eerste uur moest ik natuurlijk iets met dé trend van 2019 doen. De kerstcadeautjes werden ingepakt met oudroze papier (in de kleuren van de boom, uiteraard 🙂 ). Daaromheen wikkelde ik het gouden touw, dat ik in het midden vastbond, zodat je een zandloper idee krijgt. Want wie wil er nu niet een zandloperfiguur? De droogbloemen deed ik er tussen. Dit zou al voldoende kunnen zijn, maar voor wat extra feestelijkheid plakte ik de bloemen vast met wax (met een stempel met hartje) . Als dat niet met liefde is ingepakt?

Kerstcadeautjes inpakken met Søstrene Gene enSuus

Kerstcadeautjes inpakken met Sostrene Gene enSuus

Kerstcadeautjes inpakken met Søstrene Gene enSuus

Orginele en duurzame inpaktips met Søstrene Gene enSuus

Orginele en duurzame inpaktips met Søstrene Gene enSuus

 

Duurzaam inpakken

Hergebruiken is iets wat je juist met kerst op een hele simpele manier kunt doen. Zo laat ik cadeautjes nooit in de winkel inpakken, omdat ik ze thuis meestal opnieuw inpak. En wat te doen met die restjes inpakpapier? Elk jaar maken Evie en ik (en inmiddels ook Bram) iets zelf voor in de boom. Een makkelijk voorbeeld zijn deze engeltjes, die ik maakte van rest papier en verdikte het met verpakkingskarton. Leuk om samen met de kinderen te doen, want niets gaat boven eigen knutsels in de boom.

Duurzame inpaktips met Sostrene Gene enSuus

Kerst met Søstrene Gene enSuus

Super inpaktip!

En als afsluiter deze super eenvoudige en handige inpaktip:  De opstapelbare dozen. Ten eerste omdat het super duurzaam is: na de kerst gaan ze allemaal weer in elkaar en je hebt 1 doos over, die je volgend jaar gewoon weer kunt gebruiken. Daarnaast is het ook gewoon handig als je niet van inpakken houdt: kado erin, eventueel een strik erom en je bent klaar.  En als laatste…het staat zo mooi. Met deze dozen onder de boom heb je direct een super stylisch verantwoorde boom.

Kerstcadeaus inpakken met Søstrene Gene enSuus

Kerstcadeautjes inpakken met Søstrene Gene enSuus

Kerstcadeautjes inpakken met Sostrene Gene enSuus

Kerstcadeautjes inpakken met Søstrene Gene enSuus

Deze post heb ik met veel plezier in een samenwerking met Søstrene Grene gemaakt.
Voor de kerstcatalogus klik je hier

Meer &SUUS kerst post? Klik hier

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.