Behang Evie’s kamer – Meisjes kamer behang

&SUUS Kinderkamer inspiratie meisjeskamer behang met jungle blush panter behang van May and Fay ensuus

Wanneer komt dat leuke meisjes kamer behang eens op mijn muur?

Dat was de vraag die Evie stelde nadat we 2 weken geleden Eigen Huis & Tuin zaten te kijken. Een terechte vraag, want dat leuke Jungle Blush meisjes kamer behang van May and Fay wat voorbij kwam, lag al een tijdje te verstoffen in haar kamer.  Misschien herinner je nog dat we afgelopen zomer als verrassing Evie haar kamertje veranderden (anders zie hier). Door tegenslagen konden we het toen niet afmaken. Tja en dan ben je in dit huishouden zo weer een paar maanden verder, zonder dat er iets met je kamer gebeurd.

Terecht dat Evie na het zien van de meisjeskamer make over in het tv programma nog maar eens vroeg wanneer haar kamertje werd afgemaakt. Ik belde direct de volgende dag een behanger, want dan kon hij mooi ook het vintage behangetje meenemen. Het resultaat hiervan deelde ik hier vorige week.&SUUS Kinderkamer inspiratie meisjeskamer behang met jungle blush panter behang van May and Fay ensuus

Anti roze?
Evie is superblij met haar behang en meisjeskamer. Ik had verwacht dat ze nu wel anti roze zou worden, maar ze houdt er nog steeds van. Omdat ze bijna 10 jaar is, had ik bedacht om het behang te combineren met wat stoerdere kleuren. Maar ‘mevrouw’ wilde liever onze slaapkamer kleurtjes. Die vond ze zo gezellig.

Makkelijk behang
Het behang heeft een roze achtergrond en roestbruine print van jungle en dieren (o.a panter) Het vliesbehang is (volgens de behanger) echt van top kwaliteit en super makkelijk te behangen. Natuurlijk in groot contrast met het oude behang voor de gang  wat echt nog papier is. Check zeker ook even de website van May and Fay voor nog meer leuke behangetjes en kinderkamer styling.

Kinderkamerstyling alle adressen
De spulletjes had ze al in haar kamer, ze ‘pikte’ alleen onze bedmate van Suite702 van onze slaapkamer.(zie ook dit slaapkamer blog) Nu kon ze namelijk een bankje van haar bed maken. Kleur op de muur is Cafe Latte van Flexa. De leren poef,hartjes spiegel + Marokkaanse kussen zijn van Noama Living. Het leopard lichtje is van Locolama en kocht ik bij BonBonbleu, nachtkastje en bakje zijn van de kringloop. Bloemenkransje van Bikos. Lama kleedje is van Kwantum. Roestbruine schelpen overtrek is van Swedish Linnen en kreeg ik van Littledreamers.nl. Geel leopard dekbedovertrek is van Leen Bakker, sprei is van Jysk, sterrenkussen van numero74,  andere kussen weet ik niet meer. Tijger kleedje van de kruidvat

Van geen behang naar…
Van geen behang naar 2 behangetje en inmiddels ook een klein mannetje die nu natuurlijk ook heel graag zoiets zou willen. Alleen dan in een ander kleurtje 🙂 Wordt vervolgd?

&SUUS Kinderkamer inspiratie meisjeskamer behang met jungle blush panter behang van May and Fay ensuus

&SUUS Kinderkamer inspiratie meisjeskamer behang met jungle blush panter behang van May and Fay ensuus

&SUUS Kinderkamer inspiratie meisjeskamer behang met jungle blush panter behang van May and Fay ensuus

&SUUS Kinderkamer inspiratie meisjeskamer behang met jungle blush panter behang van May and Fay ensuus

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.