Flexa Kleur van het Jaar 2021 – Brave Ground

 

ensuus-brave-ground-alles-over-flexa-kleur-van-het-jaar-2021

Vaste prik! Rondom deze tijd maakt Flexa de Kleur van het Jaar bekend. En ook dit jaar mocht ik aanwezig zijn bij de lancering. Geen groot event vanwege Corona, maar daardoor ook heel intiem en gezellig. Én in mijn woonplaats, bij de Werff in Alphen aan den Rijn waar Marij van Enter My Attic haar werkplaats en showroom omgetoverd had tot een inspirerende event locatie!

ensuus_kleurvanhetjaar2021_braveground_d
Welke kleur zal het worden?
Op Instagram had ik er al even naar gevraagd en ook mijn idee gegeven. Dat doe ik elk jaar, maar ik zit er eerlijk gezegd altijd naast 🙂 Maar dit jaar had ik het eens goed. Een bruinige lichte tint. En dat is BRAVE GROUND. Want zo heet de Flexa kleur van het jaar 2021. Een warme, natuurlijke neutrale kleur met mogelijkheden en stabiliteit. Het is een veelzijdige tint die andere kleuren beter doet uitkomen.

Geen eyecather of egoïstische kleur, maar juist 1 die alle kleuren kan verbinden en direct warmte geeft.

ensuus-brave-ground-alles-over-flexa-kleur-van-het-jaar-2021

Met welke kleuren komt Brave Ground goed uit?
Altijd leuk de Kleur van het jaar, maar ik ben vooral altijd benieuwd naar de kleuren eromheen. Vanuit het Future Color lab, worden elk jaar 4 palletten om de kleur van het jaar bedacht. Zeker omdat het dit jaar een ondersteunende kleur is, was ik benieuwd naar deze kleuren. De foto’s van dezelfde ruimtes en dan met de verschillende palletten geverfd, de voor en de na’s, dat blijft altijd mooi om te zien. Wat een andere sfeer of effect kan een andere kleur geven!

ensuus-brave-ground-alles-over-flexa-kleur-van-het-jaar-2021

ensuus-brave-ground-alles-over-flexa-kleur-van-het-jaar-2021

ensuus_flexa_kleurvanhetjaar2021_braveground_

ensuus-brave-ground-alles-over-flexa-kleur-van-het-jaar-2021

Hierboven vind je de 4 kleurencombinaties.
Welke is jouw favoriet?

Mocht je nog niet genoeg hebben aan kleur?
Klik hier voor blogs over Kleur van het Jaar door de jaren heen.

ensuus-brave-ground-alles-over-flexa-kleur-van-het-jaar-2021

ensuus-brave-ground-alles-over-flexa-kleur-van-het-jaar-2021

ensuus-brave-ground-alles-over-flexa-kleur-van-het-jaar-2021

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.