Kinderkamerinspiratie: Tips voor het inrichten van de kinderkamer

&SUUS - ensuus kinderkamerinspiratie voor Flexa Met trots mag ik bekend maken dat ik ook dit jaar weer 1 van de Flexa kleur ambassadeurs ben. Oftewel, een kleurvriendje 🙂 Super blij dat ik deze jarenlange samenwerking weer mag voortzetten en mensen i.s.m. Flexa kan inspireren op het gebied van kleur. Dit gaat zowel offline als online gebeuren, met blogs maar zeker ook weer met (online) workshops. Zo leuk!. Keep u posted uiteraard.
Kinderkamer ideeën
Om af te trappen schreef ik een blog op de Flexa site met tips hoe je nu het beste een kinderkamer kunt inrichten. Want een kinderkamer is natuurlijk de plek om te spelen en te slapen. Wanneer je kindjes nog klein zijn, is de kinderkamer geheel naar je eigen smaak in te richten. Maar wat als ze ouder worden en een eigen mening krijgen?

&SUUS - ensuus kinderkamerinspiratie voor Flexa

Belangrijkste tip:
Met Evie liep ik de stappen en tips door die ik heb verzameld in het blog over kinderkamerinspiratie. Belangrijkste tip is denk ik wel: Neem je kind serieus! Leuk hoor, dat jij allemaal mooie plannen hebt, maar zeker als je zoon of dochter ouder is dan is het belangrijk dat ze er zelf graag zijn. Om te werken, spelen en slapen.

Trucjes om toe te passen
Uiteraard zijn er wel wat trucjes toe te passen, waardoor je het misschien een beetje kan beïnvloeden. Want het leukste is natuurlijk als jullie beide happy worden van de kinderkamer. In dit blog geef ik je 5 handige tips die je direct kunt toepassen als je aan de slag gaat met de kinderkamer.
5 handige tips voor inrichten kinderkamer, klik hier
&SUUS ensuus Kinderkamerinspiratie meisjeskamer met jungle blush panter behang van May and Fay ensuus

&SUUS - ensuus kinderkamerinspiratie voor Flexa

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.