Welke gordijnen op de kinderkamer?

 

&SUUS LR Veneta gordijnen kinderkamer ensuus-5

Welke gordijnen zijn handig op de kinderkamer?
Zoooo ontzettend blij met onze nieuwe gordijnen in de beide kinderkamers! Verduisterende plissé gordijnen van Veneta.com. Blij omdat we ze praktisch en bovenal mooi vinden. En een hele leuke bijkomstigheid: door de verduisterende gordijnen slapen ze in het weekend langer uit!

Ooit hebben wij witte rolgordijnen opgehangen in beide kinderkamers, omdat we snel iets moesten ophangen. Precies, bij de loodgieter lekt het ook nog steeds. En bij de interieurstylist hingen die nieuwe gordijnen er nog steeds niet. Veneta.com kwam als geroepen. Al jaren adviseer ik Veneta.com regelmatig bij interieuradviezen. Staaltjes van diverse raamdecoratie zijn makkelijk op te vragen en je krijgt als klant deskundig en praktisch advies aan huis. Tijd om nu ook thuis zelf aan de slag te gaan.

&SUUS Veneta gordijnen kinderkamer ensuus-7

Wat voor soort gordijnen?
De kinderkamers vond ik best wel lastig. Houten jaloezieën zijn mooi, maar Evie zit nog wel eens in haar raam. Bram heeft maar 1 raam dus deze wil ik liefst wel zo open mogelijk houden. Daarnaast vind ik het lekker als ik makkelijk het beddengoed even uit het raam kan hangen. Daarnaast leek mij verduisterend ook wel heel fijn in de kinderkamers. De Veneta.com adviseur kwam met de optie verduisterende plissé gordijnen, omdat deze ook goed op de kiep/kantel ramen kunnen. Deze worden namelijk direct op het raam bevestigd.

Plisségordijnen zijn echt perfect voor als je lastig te bekleden ramen in huis hebt. Of je nu iets zoekt voor een draai-kiepraam, dakraam, lichtkoepel, serre of een erker.

&SUUS Veneta gordijnen kinderkamer ensuus-7

Link: Plissèordjnen Bisquit 

Kleur bepalen
Plisségordijn it is, verduisterend, check. Nu nog een kleur bepalen. We kozen voor de kleur Bisquit met een klein motiefje. Vond ik persoonlijk leuk speels voor op de kinderkamers. Op beide kamers hetzelfde patroontje, een unisex gordijn dus 🙂 Een beetje een gele/natuurlijke kleur, die in Evie haar kamer matched bij het behang, rotan meubeltjes en vloerkleed. En bij Bram bij zijn gele (volgens Bram gouden 🙂 muur en accessoires.

Leuk! Ook op zoek naar nieuwe gordijnen? Met code Suzanne5 mag ik 5% korting geven op een aankoop bij Veneta.com. Deze code is geldig tot 14 november.

&SUUS Veneta gordijnen kinderkamer ensuus-7

 

&SUUS LR Veneta gordijnen kinderkamer ensuus-12

 

&SUUS LR Veneta gordijnen kinderkamer ensuus-16

&SUUS Veneta gordijnen kinderkamer ensuus-7

&SUUS De tip voor een mooi praktisch gordijn die je kunt toepassen in zowel een meisjeskamer als een jongenskamer

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.