Nieuwe sfeer met ander deurbeslag

Hoe nieuwe deurklinken een hele andere sfeer geeft in je hal

Hoe nieuwe deurklinken een hele andere sfeer geeft in je hal

 

Al vanaf het begin dat we hier kwamen wonen stoor ik mij aan onze hal. En dan vooral de deuren. We hebben 3 deuren in de hal en dat is gelijk ook mijn irritatiepunt. De witte opdekdeuren met RVS deurbeslag, het doet gewoon echt niets voor de ruimte. Het liefste zou ik alle deuren vervangen, maar dat is nogal een projectje. Heel blij ben ik dus met deze samenwerking met deurbeslag.nl waar ik afgelopen week op bezoek was.

Hoe je een hal een nieuwe sfeer geeft met ander deurbeslag

 

Tip: bezoek een showroom
Afgelopen week bezocht ik de prachtige showroom van deurbeslag.nl in Garderen om deurklinken in het echt te bekijken. Echt een tip voor als je op zoek bent; ga langs in een showroom. Ik zag nu ook zoveel ander moois, wat mij op de website niet was opgevallen. Mooie kleuren, matte afwerkingen, of juist deurklinken met een glimmertje. Daarnaast kun je je direct laten adviseren over de mogelijkheden, want er is meer mogelijk dan je denkt. Mocht je gaan, hieronder volgt ook een kortingscode.

Deurbeslag en appeltaart
De showroom van deurbeslag.nl s trouwens echt een bezoekje waard. Deze is gevestigd in een oud hotel, op werkelijk een prachtige plek. Het hotel doet nu dienst als horecagelegenheid en showroom. Zo kun je dus na het uitzoeken ook gelijk aan de koffie met appeltaart 🙂

Hoe je een hal een nieuwe sfeer geeft met ander deurbeslag

Zwart it is!
De deurklinken van het toilet, gangkast en meterkast hebben we vervangen voor deze Hipi Deux in de finish zwart. Mooi mat zwart dus, wat de gang gelijk wat stoerder maakt. Een pittigere tegenhanger voor de Marokkaanse tegeltjes en lichte kleuren. Daarnaast matched het ook meer met onze voordeur die ook donker is.

It’s all about the details
Deurklinken zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een andere sfeer wilt in je woning. Maar het zijn juist deze details, die het verschil kunnen maken. Voor klanten die een eigen huis aan het bouwen zijn, heb ik ook zulke toffe klinken gevonden. Zo passend bij hun stijl en sfeer,  met deze klinken maakt het hun huis nóg persoonlijk. Ik ben zelf heel enthousiast, wat 1 nadeel heeft… Nu wil ik onze deuren nog liever vervangen. Of verven in dezelfde kleur als de muur, zodat de klinken nog beter uitkomen 🙂

Erger jij je ook aan de standaard, of saaie deurklinken? Ik mag jullie namens Deurbeslag een KORTINGSCODE aanbieden. Deurbeslag&SUUS en deze is geldig t/m 31 januari 2021.
Via deze URL: kom je op de pagina waar mijn favorieten ook staan gelinked. 

Deze blog is gemaakt i.s.m. deurbeslag en ons deurbeslag heb ik gekregen. 

 

Hoe nieuwe deurklinken een hele andere sfeer geeft in je halVoor foto zie je hieronder

Hal ideeën met ensuus schuifdeur

Hoe je een hal een nieuwe sfeer geeft met ander deurbeslag

Voor: Hoe je een hal een nieuwe sfeer geeft met ander deurbeslag

 

Hoe nieuwe deurklinken een hele andere sfeer geeft in je hal

 

Showroom in Garderen

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.