Nieuws: &SUUS interieurboetiek is live!

Naast &SUUS Interieuradvies en de Interieurschool openen we nu ook de &SUUS Interieurboetiek. Dé interieurboetiek met unieke, bijzondere interieuritems die jouw woning persoonlijkheid, karakter en sfeer geeft!
Back in time
Zo is &SUUS ‘back in the day’s ooit begonnen. Vroegah! Toen je Instagram alleen maar gebruikte voor de ‘bijzondere’ filters en een interieurwinkel een grote droom was. Ik opende om te beginnen een Etsy winkeltje. Een winkeltje met handgemaakte items. Misschien herinner je de o.a. de boomstamtafeltjes nog die mijn schoonmoeder maakte? De salontafel van Orban? Maar ook de handgehaakte kleden die speciaal voor &SUUS gemaakt werden.

Ensuus interieuradvies school en boetiek &SUUS logo

Boomstamtafels en Ibiza kleden
Later kwamen daar producten van merken bij, zoals de Ibiza kleden, wandhangers en kussens. De Etsy winkel werd een website en daarnaast ging ik ook interieuradvies geven. De interieuradviezen sloegen enorm aan en naast een baan bij de ABNAMRO was het lastig te combineren. Toen ik de bank verliet, ging al mijn tijd naar de het opzetten van het interieuradvies bureau.

Altijd op zoek naar unieke producten
We zijn weer wat jaartjes verder, maar voor klanten zijn we natuurlijk altijd op zoek naar unieke en bijzondere producten. Voor een zakelijk project vond ik fantastische handgemaakte lampen die we in een plan verwerkten. Het idee om misschien zelf van dit soort bijzondere items te verkopen was geboren.

Verliefd in Marrakech
Zo werd onze trip naar Marrakech (precies een jaar geleden) om dit adresje heen bedacht. Deze bijzondere lampenkappen zijn handgemaakt door een vrouwengemeenschap in een klein dorpje aan de rand van Marrakech. De hanglampen zijn geïnspireerd op voorwerpen die in het dagelijkse Marokkaanse leven worden gebruikt, zoals tajines, manden en potten.  De handgeknoopte lampen hebben diverse kleuren, verschillende vormen en zijn stuk voor stuk uniek.

&SUUS Marokaanse lamp handgemaakt interieuradviesbureau ensuus

Corona gooide roet in het eten
Super enthousiast kochten we direct deze lampen in en bezochten ook een adresje om prachtige kleden in te kopen. We namen contact op met een oude bekende voor keramiek uit Italië en de rest wilden we aanvullen met  vintage vondsten. Vol nieuwe ideeën en enthousiasme vertrokken we weer naar huis. Dat was van korte duur! 4 dagen nadat we thuis waren bleek Corona toch ernstiger dan gedacht en de rest is historie.

Naar de achtergrond
Marokko zat op slot en we konden de bestelling afzeggen. Na een periode van onzekerheid bleek iedereen (door het vele thuis zijn) MASSAAL met het huis aan de gang te gaan. Nog nooit kwamen er zoveel aanvragen binnen als het afgelopen jaar. De interieurboetiek verdween weer even naar de achtergrond.

&SUUS Marokaanse lamp handgemaakt interieuradviesbureau ensuus

Wat in het vat zit verzuurt niet
Maar verdween niet helemaal :-)Met de komst van Susan (die het hele organisatorische stuk overneemt voor &SUUS Interieuradvies), kon ik het toch niet laten. De bestelling ging alsnog de deur uit en ik vroeg fotografe Pien om in een bijzondere locatie deze beauty’s te fotograferen.

&SUUS Interieurboetiek 
Het duurde nog even voordat ik alles goed had ingevoerd (ik was even vergeten wat een rotklus dit is 😉 )Maar inmiddels staan ze online. De eerste producten van ons vernieuwde kindje: de &SUUS  Interieurboetiek. We gaan deze snel vullen met andere unieke en verrassende interieurmeubels, accessoires en verlichting. En we hopen natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn als ons!

Liefs,
Suus

De Interieurboetiek (en meer info over de verschillende lampen vind je hier)

&SUUS Interieurboetiek Marokaanse lamp handgemaakt interieuradviesbureau ensuus

&SUUS Interieurboetiek Marokaanse lamp handgemaakt interieuradviesbureau ensuus

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.