Maak je huis persoonlijker met andere binnendeuren

&SUUS | www.ensuus.nl | Stoere schuifdeur als binnendeur
AD: Maak je huis persoonlijker met andere binnendeuren
Binnendeuren, de keuze is enorm. Er zijn zoveel verschillende soorten, maten en varianten en in verschillende stijlen. En toch blijven vaak de standaard deuren na oplevering van een nieuwbouwhuis altijd hangenTerwijl je juist met een andere binnendeur je huis weer wat persoonlijker kan maken. Ook met een simpele verandering, van bijvoorbeeld een ander handgreep, of met een likje verfcreëer je direct een andere sfeer Wat voor soort binnendeuren heb je en hoe kun je dat verschil dan maken lees je hier.

Soorten deuren:
Je hebt opdekdeuren, deze vallen op het kozijn waardoor de randen van de deuren een beetje uitsteken. Het voordeel van een opdekdeur is dat deze minder tocht doorlaat en een stuk makkelijker te plaatsen is. Daarnaast zijn er ook stompe deuren, deze vallen juist precies binnen het kozijn. Wanneer je op zoek gaat naar binnendeuren is het belangrijk of je een opdek of stompe variant nodig hebt. Dit is weer afhankelijk van het soort kozijn waar de deur in gehangen wordt. Als er al een kozijn aanwezig is raden we je aan om goed te kijken of je een opdek of stompe deur nodig hebt. Of laat je informeren bij de Gamma binnendeuren afdeling. 
 

&SUUS | www.ensuus.nl | gamma binnendeur

Welke deur is het mooist en meest praktisch?
Toen wij 11 geleden ons nieuwbouwhuis kregen, kozen wij ervoor om de deur van de hal naar binnen niet op te leveren. Dit omdat onze eethoek in die ruimte kwam en we genoeg doorloopruimte wilden behouden. Openslaande deuren nemen natuurlijk altijd de nodige ruimte in, door de draai die ze maken. Kijk dus ook goed naar de praktische kant. Daarnaast zorgt een mooie schuifdeur ook weer voor een eyecatcher in de ruimte en is het weer eens wat anders. Je hebt (schuif)deuren in zoveel verschillende stijlen! Kijk naar de rest van je interieur en bedenk wat voor stijl deur daar bij past. Of je wilt juist een statement maken en door middel van een contrast (bijvoorbeeld zacht, rustig interieur maar wel eens stoere deur) het interieur wat meer pit geven! 

Stoere schuifdeur als binnendeur

Verschil maken
Met binnendeuren kan je dus al een goede sfeer neerzetten, die voor eenheid of juist contrast zorgt in je interieurEen tijdje geleden lieten we jullie in dit blog al zien, hoe makkelijk het is om met een andere handgreep je binnendeur al veel specialer te maken. Ook hierbij geldt weer, wil je hem een wat stoerderlook geven, of juist authentiekklassiek, vintage, industrieel?    

Bij verbouwen, verhuizen of een nieuwbouwwoning denken mensen vaak aan de vloer, keuken, badkamer enz. Maar tel je deuren eens op. Dat zijn er ook best veel waarschijnlijk. Zonde om deze te vergeten. Neem je deuren bewust mee in de plannen van jouw droomwoning. Met deze tips kun je op een makkelijke manier je huis net weer een stukje ‘eigen’ maken.  

Stoere schuifdeur als binnendeur

   Dit blog betreft een advertorial  

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.