Interieurontwerp B&B Baarlo – BartsBoekje

&SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo EnSuus ontwerp

Zo leuk! Het &SUUS Interieurontwerp voor de B&B (Bed and Breakfast) Bed en Wijn in Baarlo is nog niet eens afgerond, of het heeft al publicatie te pakken! Maartje Diepstraten, van het populaire reis- en lifestyleblog BartsBoekje, neemt je in Little Escapes in Nederland mee naar meer dan 208 originele vakantieadressen. En 1 van die adressen is dus de B&B in Baarlo waar ik het interieurontwerp voor mocht maken.

Before
Toen ik hier in september 2019 voor de eerste keer binnen stapte, was het gedeelte waar de B&B moest komen nog een berging, met daarin een énorm sauna (nog van de vorige bewoners). Erg licht was het er niet en het had ook geen eigen ingang. Maar dat deze B&B in Baarlo potentie had wist ik direct. Met een kamer aan een eigen wijngaard in het mooie Limburg. Wat wil een mens nog meer?

Interieuradvies 
Om te beginnen werden er 2 moods en indelingen gepresenteerd. Qua sfeer kozen de bewoners voor de kenmerkende &SUUS stijl met veel terra-roze tinten. Als tegenhanger van deze zachtere kleuren, adviseerden we een gietvloer. En die 2 elementen (beton en zachtere roze) komen heel erg mooi terug in het behang rechts van het bed. Het ‘natte’ gedeelte werd los van het slaap en zitgedeelte gebracht, door tegenover de keuken de wastafel/koelkast en koffiezet apparaat te plaatsen.

Uitzicht op de wijngaard
De op maat gemaakte kast van oude louvredeuren en het maatbankje voor je ontbijtje moeten nog geplaatst worden. In eerste instantie was het plan om het bed te verhogen op een gestucte onderkant, zodat je door de geheel nieuwe pui, zo op de wijngaard zou uitkijken. De verhoging hebben we later vanwege praktische redenen toch veranderd, maar het gestucte muurtje achter het bed bleef. De opvallende tegels in de douche/toilet en roze tegels boven het maatwerk kastje maken het geheel af.

Hieronder wat 3D beelden en de situatie nu. 

&SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo 3D EnSuus ontwerp
3D schets &SUUS Interieuradvies ontwerp

&SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo EnSuus ontwerp

Hieronder vind je alvast de 3D tekeningen en een voorproefje. We hopen je binnenkort snel het eindresultaat te kunnen laten zien.Dan gaan we foto’s maken en blijven we gelijk slapen. Als dat nog kan na de publicatie in Bartsboekje 🙂

&SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo EnSuus ontwerp Bartsboekje &SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo EnSuus ontwerp

&SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo 3D EnSuus ontwerp
3D schets &SUUS Interieuradvies

&SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo EnSuus ontwerp Bartsboekje

&SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo 3D EnSuus ontwerp
3D Interieurschets &SUUS Interieuradvies

&SUUS Interieuradvies B&B Bed en Wijn Baarlo EnSuus ontwerp

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.