Gezellig plekje tijdens tuinverbouwing – Solero Parasol

Volg je mij op Instagram, dan weet je misschien dat wij met een tuinverbouwing bezig zijn. Onze tuin verzakte enorm, dus we hebben een groot gedeelte laten onderheien. Aan het huis krijgen we een veranda. Ook onder de schutting met de buren en de vlonder aan huis is het geheid. Dit gedeelte hoeven we straks nooit meer op te hogen. Een heerlijk idee!

Tuinverbouwing
Maar eerst moet er nog van alles gebeuren en we doen alles zelf, dus zitten voorlopig nog wel in de bende. Nu hebben wij de luxe dat we in het weekend de deur dicht kunnen gooien en naar ons huisje in Bakkum kunnen gaan. Maar toch! De afgelopen week was het prachtig weer en dan is het fijn als je doordeweeks ook buiten kunt zitten en eten.

ensuus tuin Solero Parasol

Gezellig hoekje
Aan de zijkant van ons huis stond veel troep van het verbouwen en tuinmeubilair wat klaar was voor de stort. De zijkant werd helemaal opgeruimd. We kochten een biertafel met bankjes die precies tussen de boompjes in pasten en een maakten een klein zitje. Enige probleem, de enorme parasol die we altijd boven de eettafel hadden, paste hier niet tussen. Dus toen ik werd benaderd om de Vaticano Bali parasol te testen zei ik geen nee.

Kantelbare parasol
De luxe parasol is namelijk een kantelbare parasol en heel erg geschikt voor een kleinere tuin. Vanwege de 2,5 meter doorsnee biedt hij wel echt heel veel schaduw. Dus perfect om boven de biertafel uit te zetten om in de schaduw te kunnen eten. Maar je kunt hem bijvoorbeeld bij het zitje ook heel makkelijk kantelen, zodat hij tegen de zon gedraaid kan worden.

ensuus tuin Solero Parasol

Pluspunten
Enorm pluspunt vind ik dat de bediening heel licht is, waardoor de kinderen zelfs de parasol uit kunnen zetten. En (dit vind ik dus echt heel goed bedacht) Om de hoes zit een soort stok, waardoor mini mensen (zoals ik met gemak de hoes erop kunnen doen, wanneer je de parasol inklapt. De parasol maakt het helemaal af en we hebben nu een heerlijk gezellig plekje waar we prima kunnen zitten tot alles af is!

ensuus tuin Solero Parasol

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.