Kleur in de keuken met Flexa Easycare

ensuus Flexa Easycare keuken makeover

Onze keuken kreeg laatst een kleine make-over met deze warme aubergine achtige kleur. Tussen de kantoor verhuizing, tuinverbouwing en Bakkum klusjes, pakten we ook dit saaie hoekje in de keuken nog aan. Deze keuken hebben we inmiddels 11 jaar en alle muren waren nog wit. Nouja wit, dat valt dus vies tegen. Toen Flexa mij vroeg of we aan de slag wilden gaan met hun nieuwe product Easycare, dacht ik gelijk aan deze hoek. 1 omdat hij wel wat kleur kon gebruiken en deze afneembare verf is natuurlijk ideaal voor in de keuken.

 

De meeste van deze afneembare verf is altijd vrij glimmend, maar Flexa easycare beloofde dat deze mooi mat was. Of dit zo is, het proces en natuurlijk het eindresultaat vind je op het uitgebreide blog op Flexa.nl!

ensuus Flexa Easycare keuken makeover

 

 

 

Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Flexa.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.