Hal inrichten? Met spiegels creëer je een mooie binnenkomer!

Creëer een bijzondere entree doormiddel van de mooiste spiegels. Met een spiegel in de hal kan je verbindingen maken tussen ruimtes en met een grote spiegel ontstaat er optisch meer licht en ruimte doordat het licht weerkaatst. En daarnaast is een spiegel handig om nog even in te kijken voordat je vertrekt. Hieronder vind je een aantal mooie spiegels voor in de hal. Laat je inspireren!

 

Organische vormen

Organische vormen zijn natuurlijke vormen die voorkomen bij mensen, dieren en planten. De ronde vormen geven elke ruimte een zachte uitstraling, dit doorbreekt de strakke en rechte lijnen en hierdoor creëer je met een frisse en optisch een ruime sfeervolle ruimte. Hierboven vind je de spiegel Joline van OTTO, zoals je ziet is dit een prachtige organische vorm en deze maakt van elke hal een plaatje. Wij pasten deze spiegel laatst ook toe in 1 van onze interieuradviezen

 

Aparte vormen

Met deze spiegels, haal je direct het zonnetje in huis. Deze messing zonnetjes zijn er in verschillende formaten. De spiegels Brooklyn, Sonne en Polly van het merk Leonique kun je mooi met elkaar combineren. Dit merk heeft ook veel leuke andere woonaccessoires. Hang de zon spiegels op verschillende hoogtes en afstanden en je creëert een speelse uitstraling. Ook handig om ze op maat op te hangen. Voor het kleinste gezinslid hang je er 1 wat lager op en uiteraard een hogere voor de langere mensen

Messing ‘zonnetjes’

Met deze spiegels, haal je direct het zonnetje in huis. Deze messing zonnetjes zijn er in verschillende formaten. De spiegels Brooklyn, Sonne en Polly van het merk Leonique kun je mooi met elkaar combineren. Hang ze op verschillende hoogtes en afstanden en je creëert een speelse uitstraling. Ook handig om ze op maat op te hangen. Voor het kleinste gezinslid hang je er 1 wat lager op en uiteraard een hogere voor de langere mensen.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.