Vacature Interieurontwerper

Interieurontwerper VACATURE
&SUUS Interieuradvies is op zoek naar de beste, leukste & gezelligste Interieurontwerper die ons team wil komen versterken. Wil jij ook mensen blij maken met hetgeen wat jij het allerliefste doet? Het mooi maken van interieurs? Lees dan verder.

WIJ
&SUUS geeft zowel zakelijk als particulier interieuradvies. Adviezen zijn onafhankelijk van merken, wisselend in stijlen, maar altijd persoonlijk. Eigenaresse Suzanne werkt samen met organisatorisch talent Susan en een team van vaste freelancers vanuit haar kantoor in Alphen aan den Rijn aan de mooiste interieurplannen voor de leukste klanten.

FUNCTIE INTERIEURONTWERPER
We zoeken een interieurontwerper in vast dienstverband 28-32 uur die verschillende stijlen kan adviseren, maar zich wel herkent in de &SUUS projecten (zie portfolio en Ensuus Instagram). Je werkt intensief samen met Suzanne, maar je kunt ook zelfstandig aan een interieuradvies werken. Je bent goed in 3D tekenen (Sketchup) en hebt oog voor detail, kleur en design, die je mondeling, in een presentatie en via Social Media kunt overbrengen.

JIJ
Overdreven passie voor interieur en styling
Enthousiast, creatief, communicatief
Gemotiveerd en harde werker
Uitstekende ervaring met Sketchup en/of Vectorworks
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Kennis van meubilair, producten, merken, materialen, trends en ontwikkelingen
Affiniteit met Social Media
Woont in de buurt van Alphen a/d Rijn
In bezit van rijbewijs

Wat bieden we jou?
Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie met passend salaris. Hierbij werk je minimaal 3 dagen met een gepassioneerd team op kantoor in Alphen aan den Rijn.

Enthousiast? Stuur dan je CV + portfolio en motivatie naar info@ensuus.nl 

ensuus vacature interieurontwerper interieurstylist interieur designer

&SUUS | WEAREHIRING | ensuus.nl | Vacature Interieur Stylist

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.